Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokirala priznanjem

Najpoznatija 'bucka' progovorila o burnoj prošlosti: 'Spavala sam s pola New Yorka'

Foto: Regina Wagner/DPA/PIXSELL
12.01.2019.
u 19:09

Ashley Graham u velikom intervjuu progovorila je o svom braku, ali i avanturama u koje se upuštala prije nego je upoznala sadašnjeg supruga.

Najpoznatija plus size manekenka Ashley Graham u velikom intervjuu za Elle otvoreno je progovorila o svom privatnom životu, ali i intimi. Dotakla se i svog 8-godišnjeg braka sa suprugom Justinom Ervinom i otkrila na koji način održavaju strast i opstojnost svog čvrstog i stabilnog odnosa. 

- Ključ uspjeha je u vođenju ljubavi. Neprestano vodite ljubav. Čak i ako niste spremni, upustite se u vođenje ljubavi. To će vam zasigurno poboljšati raspoloženje - izjavila je Ashley. 

Svog supruga upoznala je u lokalnoj crkvi tijekom volontiranja, a ovim se metodama u početku nije koristila za popravljanje raspoloženja jer je, kako je istaknula, prošlo dosta vremena prije nego se upustila u seksualne odnose s Justinom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

- Naravno da smo bili seksualno privlačni jedno drugom, tako da nisam bila zabrinuta za naš intimni život. Mogu kazati da sam se više pitala je li on osoba kojoj mogu vjerovati, tj. je li je on osoba s kojom želim biti do kraja života - kazala je manekenka iza koje je poprilično burna prošlost.

Prije braka upuštala se u razne avanture i to dan danas ne negira.  - Spavala sam s pola New Yorka, napravila sam sve, doslovno - rekla je Ashley i svojom izjavom šokirala mnoge obožavatelje. 

Pogledajte i koje su poznate osobe uspjele u četrdesetima. 

Ključne riječi

Komentara 25

TO
toljaga22
19:37 12.01.2019.

ceg se pametan stidi, budala se ponosi. kurtizana.

MA
marli
20:16 12.01.2019.

Uvijek, ali uvijek se nađe dudek koji "to" ide ženit...

CA
calcaneus
19:46 12.01.2019.

Nema ona problema kako platiti struju zato i moze samo sirit noge ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije