Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dr. natko beck

Najomiljeniji hrvatski liječnik otkrio je li zdravo postati otac u '80-ima i zašto se DiCaprio odbija 'skrasiti'

Foto: Večernji list
1/9
15.06.2023.
u 20:45

Komentirao je liječnik i holivudskog zavodnika Leonarda Di Caprija koji navodno bježi od braka pa se dotaknuo više teorija njegovog ljubavnog života

U trećoj emisiji 'U povjerenju by Neven Ciganović' u 'vruću' fotelju nasuprot voditelja Nevena Ciganovića sjela je voditeljica Nikolina Pišek kojoj je posljednja godina bila iznimno teška. Nakon iznenadne smrti supruga Vidoja Ristovića morala se nositi s brojnim optužbama, i to javno, koje su koje su došle od strane Ristovićevog oca Miše Grofa. Upravo je o njihovom odnosu Nikolina u povjerenju progovorila s Nevenom Ciganovićem. S Nevenom je Nikolina pričala o odnosu sa svekrom, Vlatkom Pokos i Bornom Kotromanić, a komentirala je i javnu hajku na nju zbog "prelaska" u Srbiju.

A uz Nikolinu, u emisiju mu je stigao kao komentator i vodeći specijalist radiologije i liječnik Natko Beck koji je otkrio je li zdravo postati otac u '80-ima.

- Nemam ništa protiv tog, što bih imao. Iz moje pozicije je možda malo čudno jer volio bih da moja djeca imaju nešto od svog oca, a ne nužno s 83. godine, pitanje je koliko još imaš vremena pred sobom. Iz te perspektive gledam roditeljstvo. Ali ne sudim nikad pa ni tu, ako su ljudi sretni i ako ih uveseljava.. - komentirao je Natko i dodao da kod nekih muškaraca postoji taj poriv da "ostave svoje sjeme gdje god stignu". 

- Iako moram reći medicinski, nije samo majčina dob ta koja odlučuje o stvarima nego i očeva. Tu raste rizik.. Vidi se i na koži da stvari nisu onako kako su bile. To je moralno etičko pitanje koja muče civilizaciju kao takvu, a ni jedna ni druga strana nisu u pravu - ispričao je.

Komentirao je liječnik i holivudskog zavodnika Leonarda DiCaprija koji bježi od braka. 

- Ne znam po čemu bi Leonardo DiCaprio bio posebniji nego jedan od ove dvojice koji imaju ženu koja je 50 godina mlađa od njega. To nije čudno, to je nešto što susrećemo često u tom svijetu. Svatko od nas ima svoje afinitete, tko nam paše i tko nam ne paše. Tu vrijedi ona stara: tko je bez grijeha, neka prvi baci kamen.. Evo, bitno da je dosljedan onome što voli - kazao je.

VEZANI ČLANCI:

- Pitanje je isto i s druge strane, što žene koje su mlađe od 25 godine osjećaju kada se upuštaju u vezi s Leonardom DiCapriom. Ili su svjesne dokada će to trajati ili si stavljaju iluziju da su one drugačije - zapitao se liječnik. 

Dotaknuli su se i pitanja postoji li žena sa savršenim proporcijama, a Natko je otkrio i tko je savršena žena za njega. Pričao je dr. Beck i o konferenciji koju trenutno priprema, medicinsko-komunikacijskom summitu "Back Together" koji se održava od sutra, 16. lipnja pa sve do nedjelje 18. u City Plazi Zagreb.

A kakve je sve zanimljive detalje Nikolina Pišek otkrila Nevenu, pogledajte u emisiji!

VIDEO Nikolina Pišek sjela je u "vrući stolac" pored Nevena Ciganovića

Komentara 1

NN
novo nenormalni
04:53 16.06.2023.

omiljen kao i omiljeni popularizator znanosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije