Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu očekivali

Najmlađa milijarderka pozirala potpuno gola, fanovi oduševljeni

Foto: Instagram
1/5
10.09.2019.
u 18:05

Na fotkama čini se neće biti  sama već s dečkom Travisom Scottom. Vijest je objavila na Instagramu, a fotografiju sa snimanja već je lajkalo više od pet milijuna ljudi.

Reality zvijezda, influencerica i najmlađa milijarderka Kylie Jenner odlučila se skinuti potpuno gola i fotkati za novi broj Playboya.

Na fotkama čini se neće biti  sama već s dečkom Travisom Scottom. Vijest je objavila na Instagramu, a fotku sa snimanja već je lajkalo više od pet milijuna ljudi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When Houston meets LA .. 💛 @playboy #ComingSoon

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

U opisu fotke na kojoj je Travis grli, a ona na sebi ima samo kaubojski šešir kratko je napisala: "Kad Houston sretne L.A.".

Inače, prema pisanju Forbesa, njezino bogatstvo procjenjuje se na gotovo milijardu američkih dolara, a New York Post proglasio ju je najutjecajnijom slavnom osobom u modnoj industriji.

Kylie je svoju karijeru započela kao model, a danas je uspješna poslovna žena. Kad joj je bilo samo 15 godina, surađivala je s robnom markom PacSun, sa svojom sestrom Kendall kreirala je odjeću "Kendall & Kylie", a s nepunih 17 pokrenula je vlastit brend Kylie Lip Kits koji je kasnije preimenovan u Kylie Cosmetic. Već tada časopis Time stavio ju je na popis najutjecajnijih tinejdžera na svijetu navodeći njezin utjecaj na društvenim mrežama. Iz godine u godinu taj je utjecaj postao sve važniji.


 

Danas je Kylie jedna od najutjecajnijih osoba na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 142 milijuna obožavatelja, a osim horde obožavatelja, Instagram joj donosi i zavidnu zaradu s obzirom na to da prema pisanju Hopper HQ-a, za samo jednu sponzoriranu objavu dobije čak milijun dolara, što je čini najplaćenijom osobom na Instagramu prema podacima za proteklu godinu.



 

 

Ključne riječi

Komentara 2

ZF
zlatko.flajpan
20:07 10.09.2019.

Volio bih kada bi novinar pogledao film Idiocracy evo mu i linka:https://www.imdb.com/title/tt0387808/ Eto tu nas dovodi pišući gluparije.

MA
marli
00:11 11.09.2019.

Uz sve silne operacije i dalje ružnjikava u faci, pogle intervju kad priča..A ne kad namjesti facu i kut da bi i kosilica bila sexy

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije