Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DIVLJE PUTOVANJE'

Najgori film svih vremena dobiva svoj nastavak

Soba dobija nastavak
Foto: Screenshot
1/4
13.10.2016.
u 09:32

Kako to obično biva, film je baš zbog toga stekao kultni status, pa će neke i razveseliti vijest da ista ekipa sprema novi film

Prije 15 godina Tommy Wiseau i Greg Sestero snimili su "Sobu", film koji je bio toliko loš da su ga mnogi smatrali jednim od najgorih filmova ikad snimljenih. Kako to obično biva, film je baš zbog toga stekao kultni status, pa će neke i razveseliti vijest da ista ekipa sprema novi film. Kako piše  The Hollywood Reporter, ljetos su pod redateljskom palicom snimili film "Best F(r)iends", redatelja Garyja Fonga. U filmu Wisaeu glumi usamljenika koji Sestera vodi na "divlje putovanje".

Snima se i film o "Sobi"


Zanimljivo je da James Franco priprema film o snimanju "Sobe". Film se zove "The Materpiece", a u njemu sam Franco igra Wiseaua, dok će njegov brat Dave biti Sestero. Osim njih tu je cijela ekipa poznatih glumaca kao što su Seth Rogen, Josh Hutcherson, Zac Efron, Alison Brie, Zoey Deutch, Sharon Stone, Christopher Mintz-Plasse, a pojavljuje se i sam Wiseau. Premijera je tijekom iduće godine.

 

>>James Franco demantirao da je gay tako što je ljubio muškarca

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
14:12 13.10.2016.

i vi us "zvizdana" i slicne katastrofe neki drugi film nazivate najgorim svih vremena????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije