Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpuni promašaj

Ovo je najgori film svih vremena! Slažete li se?

film katastrofe
Foto: Screenshot
1/5
02.06.2015.
u 13:35

Iako je izašao prije sedam godina ovaj film još uvijek slovi za najveći promašaj filmske industrije ikada.

Komična parodija ''Film katastrofe'' redatelja Jasona Friedberga i Aarona Seltzera najgori je film svih vremena.Najlošijim su ga ocijenili posjetitelji internetske baze filmova, serija i videoigara Internet Movie Database (IMDb). 

Film prati anegdote luckastih dvadesetogodišnjaka koji pokušavaju riješiti niz misterija i katastrofa koje život stavlja pred njih parodirajući filmske uspješnice, likove iz animiranih filmova, ikone pop kulture i brojne javne osobe. Na udaru glavnih likova tako su se, između ostalih, našle Kim Kardashian, Amy Winehouse, Carmen Electra, ali i filmski junaci Batman, Hulk i Iron Man.

Iako je izašao prije sedam godina, ovaj film još uvijek slovi za najveći promašaj filmske industrije ikada, a na spomenutoj stranici njegova prosječna ocjena je siromašnih 1,9 (od 10 maksimalno).

Smatrate li da je ovako nisku ocjenu zaslužio ili postoje i veći promašaji od ovog? Koji je prema vašem mišljenju najgori film svih vremena? Svoje mišljenje ostavite nam u komentarima!

>>U 2010. najgori su treći nastavak Sumraka i njegovi glavni junaci

>>Hrabro srce - najgori film koji je osvojio Oscara

Komentara 6

MO
mojazemlja
13:52 02.06.2015.

Vi tvrdite da je Zvizdan,tj."jugan" bolji od ovog?

LO
logitech1
15:07 02.06.2015.

ovaj film je 10. od iza na imdb-u tako da provjerite informacije prije nego objavite

FI
fing
14:05 02.06.2015.

ne valja film i naporan je, al ima i gorih..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije