Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Najavljen najluđi, najzabavniji i najbolji maskenbal u Zagrebu!

Lisinski pod maskama
Foto: Promo
1/11
12.02.2019.
u 15:50

Desetu godinu zaredom Lisinski će plesati pod maskama, uz najveće punk-rock hitove grupe Psihomodo pop i pregršt atraktivnih događaja unutar Dvorane.

Egzotičnim je plesom okupljene novinare dočekao ravnatelj Dvorane, Dražen Siriščević, prerušen u vatrenu brazilsku plesačicu koje će također biti sastavni dio velikog događaja zakazanog za subotu, 23. veljače, kada će Lisinski plesati pod maskama.

Glavne zvijezde večeri bit će grupa Psihomodo pop, koja će nastupiti u Velikoj dvorani: „Mi bumo svirali više naš klasični repertoar. Presjek kroz karijeru zadnjih trideset i pet godina. I bili bumo oblečeni u kostime za koje ne smijem reć' kakvi su. Bit će to iznenađenje“, s velikim je osmijehom na licu izjavio Davor Gobac, vidno uzbuđen zbog skorašnjeg nastupa.

Foto: Promo/Eva Virc

Osim koncerta Psihomodo popa, u cijeloj će se dvorani odvijati razne zabavne aktivnosti, a za najluđi plesni provod bit će zadužen splitski Disco Magic Band: „Bit će nezaboravno. Pripremamo fantastičan disco party, nakon dragog nam Gopca i ekipe. Cijeli bend je kostimiran, plešemo, pjevamo stare hitove disco glazbe sedamdesetih. Čak smo napravili hrvatsku obradu pjesme „Blame It On The Boogie“. Pripremamo vrući disco ritam koji sve generacije vole!“, izjavila je pjevačica Sugarlove.

Za pregršt čarobnih iznenađenja pobrinut će se Mak Teatar: „Hrpetina čarolije, dinamike, pojavljivanja i nestajanja, nešto i životinja za koje nismo sigurni jesu li plišane ili ih je Davor radio od papira. Ali sigurno smo sigurni da ćete uživati!“, obećao je Leonardo Krakić, član magičnog kolektiva koji je demonstrirao posebnu točku kako bi dočarao spektakl koji slijedi.

Program će upotpuniti i Iluzionist Catarza, kolektiv Cirkorama, Zagrebačke mažoretkinje, DJ King Kong i Zagiland uz koje je luda zabava za velike i male zagarantirana.

Foto: Promo/Eva Virc

„Lijepo vas pozivam, uživajte, bit će luda i nezaboravna večer, a o noći da ne govorim! Trajat će dugo, ovisi o vašoj izdržljivosti, mi je imamo“, zaključio je ravnatelj Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog.

Cijela će dvorana tako postati veliki plesni podij uz pregršt zabave do kasno u noć.

Najbolje maske bit će nagrađene vrijednim nagradama partnera: aranžmani za koncerte grupa Maroon 5 u Pragu i Bon Jovi u Klagenfurtu koje daruju svikoncerti.eu, prestižni ljetni koncert Bečke filharmonije u Beču koji daruje Turistička agencija Burg d.o.o., vikend besplatnog korištenja automobila Crossland X  koje daruje Autowill, INA kartice za gorivo,  SPA aranžmani koje daruje Aquapark Adamovec, kupon za kupnju na web shop-u www.zutiklik.hr koji daruje Hrvatska pošta te promo paketi Podravke.

Ulaznice po cijeni od 120 kn mogu se kupiti online na www.lisinski.hr te na blagajni Dvorane. Cijena ulaznice za djecu do 12 godina iznosi 30 kn.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije