Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izdaje kuharicu
Povratak na članak

Nada Rocco: Uz sirovu hranu u 67. godini osjećam se bolje no ikada

Jedem sve voće i povrće, zatim alge, proklijale žitarice bez glutena, puno klica te orašaste plodove koji su fantastična zamjena za meso, kaže vitalna Nada Rocco

Komentari 1

Avatar DŠ.....
DŠ.....
22:41 08.04.2014.

Kineska medicina preporučuje kombiniranje sirove i kuhane hrane. Glavni su obrok žitarice punoga zrna i povrće. Inače, tek 3 posto ljudi ima problema s glutenom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.