Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popularna šminkerica

Nabilah Harron: Zagreb je sjajan za osnivanje obitelji

Nabilah Harron
Foto: Instagram
20.11.2016.
u 10:15

Nabilah Harron u Zagreb je došla iz Cape Towna, a supruga Omara upoznala je u Dohi kada je bila stjuardesa Qatar Airwaysa

Njezina su strast moda i šminkanje, iza čega stoje brojni editorijali za Marie Claire, Glamour, Elle, Cosmopolitan, dizajniranje cipela, završena škola za make up artista JL style. Atraktivna 30-godišnja Nabilah Harron u Zagreb je došla iz Cape Towna.

– Čuvam prekrasne uspomene iz Cape Towna, grada u kojem se miješaju brojne kulture i narodnosti – ističe Nabilah.

– Nakon srednje škole počela sam raditi za agenciju Y Models. Za bavljenja modelingom stekla sam diplomu na Graphic and Communication Designu. S najboljom sam prijateljicom stvorila brend ručno rađenih cipela. U jednom trenutku poželjela sam putovati svijetom i otkriti sebe – govori Nabilah. Godine 2009. postala je stjuardesa Qatar Airwaysa. Tri godine Doha je bila njezin dom, a u toj je zemlji upoznala supruga Omara.

 

– Bila je to privlačnost na prvi pogled. Nisam mu odmah ostavila svoj broj, sam ga je pronašao. Nekoliko dana poslije pozvao me na meč Ive Karlovića. Nakon osam mjeseci zaprosio me u Rovinju. Vjenčali smo se u Zagrebu – govori ljepotica koja se ponovno bavi grafičkim dizajnom za ženski dućan odjeće u Dohi.

– Nakon što je moj suprug dobio posao u rodnom Zagrebu, vratili smo se u Hrvatsku, što je okrunila i moja trudnoća. Zagreb sam zavoljela jer je siguran, sjajan za osnivanje obitelji – kaže.

Nabilah je jedan semestar studirala hrvatski jezik na Filozofskom fakultetu, a njezin dvoipolgodišnji sinčić govori i hrvatski i engleski. Za Hrvatice kaže da imaju puno stila.

- Nikada ne idem u krevet a da ne da skinem šminku. Pazim na odgovarajuću njegu lica jer šminka i lijepa koža idu ruku pod ruku. Trčim i treniram jogu, a te aktivnosti itekako utječu na moj izgled. Trudim se jesti što zdraviju i zeleniju hranu te popiti šest čaša vode na dan. Što je zdravija koža, to će vam trebati i manje pudera - zaključila je Nabilah Harron.

 

This tan though😍💥+ amaze lighting again..why am I not living here all summer?!😭❤️ #cleanmakeup #makeup #mua #glowonfleek #nofilter #lips #skin #beauty #goldenskin #bronze #notanlines #wakeupandmakeup #undiscoveredmuas #croatia Skin: @smashbox photofinish primer @beccacosmetics shimmering skin perfector in Opal @maccosmetics pro longwear foundation Mac fix it+ spray Mac colour correction pallete in medium dark Max studio finish concealer Mac peaches & fleur blush MUD dual finish compact powder in tan @anastasiabeverleyhills powder contour pallete Mud loose finish powder in suede to bronze Nars laguna bronzer Eyes: Urban Decay 1 eyeshadow pallete- halfbaked Nars laguna bronzer Abh havana contour powder Smashbox eye brightening mascara Huda beauty lashes in Samantha Lips: Mac lady danger lipstick

Fotografiju objavljuje Nabilah_Harron (@nabilahhmakeup)

>> Rodila se prije dva dana i već ima svoj Instagram profil

Komentara 1

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
18:02 20.11.2016.

ko nju placa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije