Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOTNI INTERVJU: Stjepan Jimmy Stanić

Na turneji po Njemačkoj smo svirali u Hiltonu, a u gradu su bili i Beatlesi. Kad smo vidjeli u kakvom ćumezu nastupaju, okrenuli smo se i otišli

04.12.2022.
u 13:30

Najžilaviji gospodin hrvatske estrade, jazz-pjevač, kontrabasist, umjetnik koji je izmislio stand-up i u 93. godini ima novi album, i danas se dobro sjeća Zagreba 30-ih godina prošlog stoljeća i glazbenih avantura s najvećim sviračima

Komentara 20

Avatar Asterix
Asterix
15:56 04.12.2022.

Legenda. Kad sam bio mali najdraže su mi bile: "Kobila suzi" i "Dimnjačar Štef...svakoj peći zna popraviti kvar...".

Avatar Le-Freak
Le-Freak
14:34 04.12.2022.

Prije par mjeseci sam gledao nastup jazzerice velikanke Sheile Jordan. I njoj je preko 90 godina. Doletila zena u Europu na par gigova. Stvarno impresivno. Neki ljudi su i u visokoj starosti otvoreni i pozitivni bas kao i nas Jimmy.. Takvi su pravi idoli a ne oni koji vec sa 30 godina glume starce i pesimiste.

Avatar lola lola
lola lola
13:46 04.12.2022.

Jbg Jimmy....iz cumeza do zvijezda. Nekad se ne bira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?