Naslovnica Showbiz

‘Na seminaru smo se naučili timskom radu u fotografiji’

Do sutra u ponoć možete slati prijave za 14. izdanje Fotosofije.
14. svibnja 2019. u 17:00 0 komentara 122 prikaza
Foto: Mislav Mesek
Pogledajte galeriju 1/4

Sudionici za 14. izdanje Fotosofije svoje prijave mogu slati do sutra u ponoć na mail seminar@fotosofia.info, a uoči početka novog seminara svoja iskustva s lanjskog seminara s nama su podijelili prošlogodišnji sudionici Mislav Mesek, Gregor Podvinski, Lorna Kijurko i Sonja Stavrova.

Damir Hoyka IZLOŽBA Hoyka predstavlja “Pop ZOO” u koji su se smjestili gibon, panda, macaklin...

– Seminar mi je donio nova iskustva i poznanstva i mnoge benefite, kao što je asistiranje drugim fotografima, od kojih sam mnogo naučio – kaže nam Mislav, koji trenutačno radi za tvrtku Rimac Automobili gdje se bavi produkcijom foto i videosadržaja.

Sonja Stavrova iz Makedonije imala je nedavno izložbu na temu “Cenzura”, a kaže kako je na Fotosofiji naučila mnogo i upoznala što znači posvećenost fotografiji.

Lorna Kijurko kaže kako je Fotosofija jedinstven koncept koji zahtijeva puno truda, a puno znači kao priprema u daljnjem radu.

13. izdanje Poznate osobe kroz objektiv seminarista Fotosofije

– Godinu dana nakon seminara predstavila sam i svoju prvu samostalnu izložbu aktova i shvatila da je fotografija za mene način života – kaže.

Gregor je nakon seminara dobio dosta ponuda za posao, a najvrednije na seminaru smatra što se naučio timskom radu. 

Algebra
PRIJAVE TRAJU
Kako do 10.000 eura? Dovoljna vam je odlična ideja za startup
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.