Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Na pogreb Dolores Lambaše došao i Stojan Matavulj

Šibenik je zavijen u crno. U rodnom gradu tragično preminule Dolores Lambaše od nje su se oprostili obitelj, kolege, prijatelji.
25. listopada 2013. u 17:06 2140 prikaza
Dolores Lambaša pokop (1)
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/55

Šibenik je zavijen u crno. U rodnom gradu tragično preminule Dolores Lambaše od nje su se oprostili obitelj, kolege, prijatelji. Nakon što je u šibenskom HNK održana dirljiva komemoracija u čast glumice, krenula je pogrebna povorka. Na posljednjem ispraćaju pojavili su se kolege Špiro Guberina, Slaven Knezović, Ana Gruica, Maja Cvjetković, Pavle Kalinić te bivši partner Ivo Gregurević.

Dok se lijes spuštao u zemlju, klapa je pjevala pjesmu "Moj lipi anđele", a po želji majke recitirala se Pjesma nad pjesmama. Stojan Matavulj čekao je da svi bace cvijet i grumen zemlje, a na kraju ga je bacio i on. Ivo Gregurević dugo je stajao nad lijesom, u grču.

Njezin otac Đino trebao je pomoć pri hodanju, a teške trenutke proživljavao je i Doloresin kolega i prijatelj Stojan Matavulj. Iako su mu doktori preporučili da ne odlazi na ispraćaj zbog fizičkog stanja, Matavulj se odlučio otići u Šibenik jer je, kako kaže, osjećao da mu je to dužnost.

>>'Bila si bećar, žena i djevojčica. Vatra, divlja rijeka. Bila si glumica!'

 

HAMAG-BICRO
Priča o uspjehu
Obiteljska tvrtka iz Makarske: Naš sladoled tražen je i na drugim kontinentima
Skipper4you.com
MIRNO MORE
Znate li da se kod nas školuju skiperi koje cijene svugdje u svijetu