Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne kriju ljubav

Na nježnu poruku svog odabranika iz Katara Arija Rizvić se našalila: 'Ajde nek' nam Brazil pobijedi u petak'

Foto: Instagram
1/9
08.12.2022.
u 19:00

Mlada glumica i redateljica Arija Rizvić i sporstki novianr Marko Vargek trenutno su razdvojeni jer on izvještava sa Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru. Oboje su objavom istaknuli kako si fale te kako žele čim prije biti zajedno.

Mlada glumica i redateljica Arija Rizvić s RTL-ovim sportskim novinarom Markom Vargekom u vezi je nešto više od godinu dana, a koliko se vole, rado pokazuju na društvenim mrežama. Trenutno su razdvojeni zbog njegovog angažmana na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru, ali nisu propustili jedno drugome poslati poruku preko društvenih mreža. Marko je tako objavio jednu Arijinu fotografiju na svom Instagram storyju. 

- Fališ – pisalo je preko fotografije, a Arija je tu fotografiju podijelila i na svom profilu te odgovorila na nježnu poruku.

- Ajde nek' nam Brazil pobijedi u petak – malo se našalila se Arija želeći dati do znanja Marku da joj nedostaje i da jedva čeka da se što prije vrati kući.

Foto: Instagram screenshot
Inače, Arija je vezu s Vargekom potvrdila u veljači prošle godine.

- Istina je. Sve je još jako friško. Upoznala nas je Ana Strizić, voditeljica i reporterka RTL-a- kazala nam je tada Arija. Vargek je godinu prije toga prekinuo petogodišnju vezu s kolegicom Mojmirom Pastorčić. Voditelj i novinar tada se iselio iz njihova zajedničkog stana, a ni on ni ona nisu željeli komentirati o razlozima prekida veze.   

Na društvenim mrežama par često objavljuje zajedničke fotografije s izleta, premijera predstave i drugih događanja, a tako su ljetos nakon odmora na Jadranu boravili u Nizozemskoj odakle su objavili nekoliko fotografija. U Amsterdamu su uživali u šetnjama gradom, noćnom životu, razgledavanju znamenitosti i brojnih muzeja. Nije tajna kako su oboje veliki ljubitelji putovanja, a sredinom svibnja zajedno su posjetili bajkovitu Sevillu. 

VIDEO Ivana Knoll u Dohi je proslavila novi uspjeh: 'Hejteri kako će te sad spavati?'

 

 

Komentara 2

Avatar Tombstone
Tombstone
19:38 08.12.2022.

Arija Rizvic...lol...to ime I prezime toliko pasu....

VO
Votum
23:37 08.12.2022.

Mrš u ***k* ma***nu oboje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije