Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogledajte video

Na internetu snimka seksa poznate glumice!

Alyssa Milano
Screenshot
05.09.2013.
u 09:52

Glumica Alyssa Milano odjevena je u seksi rublje, muškarac joj prilazi i počinje je ljubiti po vratu... Saznajte kako završava

Na internetu se pojavila snimka seksa poznate glumice Alysse Milano. Na snimci se vidi kako Alyssa postavlja kameru dok na krevetu posutom laticama ruža leži zgodan muškarac.

Glumica je odjevena u seksi rublje, muškarac joj prilazi i počinje je ljubiti po vratu, no tada kamera pada i snima televizor na kojem su vijesti o situaciji u Siriji.

Riječ je, naime, samo o šali s obzirom na to da je glumica sama snimila video za portal Funny or Die.

>> Glumica Alyssa Milano sinu je dala ime po svojim djedovima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije