Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri ljepotice

'Na brak bez ljubavi nikad ne bismo pristale'

Marija Boric, Tara Rosandic i Ana Majhenic
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/3
07.08.2014.
u 12:11

Glumice Marija Borić, Ana Majhenić i Tara Rosandić govore o idealnim muškarcima, sapunicama i obožavateljima koji ih opsjedaju

Poznata lica domaćih sapunica Marija Borić, Ana Majhenić i Tara Rosandić ovo ljeto uveseljavaju nas sa zagrebačke Opatovine. Lijepe glumice zajedno igraju u novoj predstavi Histriona "Gospon doktor Vinski Opatovinski", koja se na Gornjem gradu može pogledati sve do rujna.

Zanimljiva adaptacija Molièreova djela "Liječnik protiv svoje volje" potkrijepljena je već dobro poznatim histrionskim humorom, ali i raznim spletkama. Ana Majhenić u predstavi igra Martinu, ženu glavnog lika Hamuličeka, kojeg igra Jan Kerekeš.

– Oni imaju odnos u kojem si stalno rade neke spačke i jedno drugo maltretiraju. Martina mu naposljetku složi spačku zbog koje se on nađe u situaciji da silom postane doktor – kaže glumica.

U svojoj ulozi posebno uživa Marija Borić, koja je zbog predstave progovorila čak i mađarski.

– To je bio dosta težak zadatak, ali jako zabavan. Evo već smo imali dosta predstava i ljudi mi kažu da me razumiju pa sam jako sretna zbog toga – ponosno izjavljuje glumica kojoj su Histrioni posebno dragi jer je s njima počela svoju profesionalnu karijeru.

Radnja ovogodišnje histrionske predstave zapleće se oko dogovorenog braka mlade djevojke Lucije, koju igra Tara Rosandić. Ni Lucija, a ni Tara na takav brak ne pristaju.

– To nije prirodno, nije normalno i ne razmišljam o braku na taj način. Ili brak iz ljubavi ili sve što si tako dobio platiš tri puta – kaže mlada glumica.

Glumačka postava sastoji se većim dijelom od muškaraca, a to što su u manjini ovim damama itekako godi.

– Drže nas kao kap vode na dlanu. Odlični su! Štoviše ovo mi je jedna od najdražih muško-ženskih ekipa s kojima sam imala priliku raditi – zaključuje Tara.

Ana pak pokazuje žensku solidarnost. – Oni su brojniji, ali mi smo ljepše! – šali se glumica.

S obzirom na to da su se sve tri glumice okušale i u sapunicama, zanimalo nas je što im je ipak malo draže.

– Sapunice i kazalište potpuno su različiti. Kazalište ima nešto predivno, a to je direktan kontakt s publikom. No podjednako mi je drago i jedno i drugo jer je sve dio glumačkog posla – zaključuje Ana koja je široj publici poznata po svojim ulogama u telenovelama "Zakon ljubavi" i "Obični ljudi". A upravo zbog sapunica imale su problema s obožavateljima koji su pretjerali.

– Na mobitel su mi stalno dolazile poruke nekoga tko se predstavljao kao moja kolegica tako da sam čak to i na policiju išla prijaviti – kaže Ana, a Marija se nadovezuje: – O mene je jedna gospođa sumanuto, konstantno opsjedala. Zvala me svaki dan s različitih brojeva. Svašta mi je govorila. Od velike ljubavi sve do prijetnji preko telefona. Kad sam tražila pomoć policije, rekli su da ništa ne mogu dok ne bude direktne prijetnje smrću.

>>Ana Majhenić: Živjela bih u džungli okružena životinjama

>>Bezbrižno uživajte u ljetnoj ležernosti baš poput Marije

>>Histrioni krenuli s novim ljetnim hitom

 

Komentara 1

FA
Fake
10:20 07.08.2014.

Marija Borić=slatkica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije