Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MURPHY BROWN

Najpoznatija televizijska novinarka vraća se na male ekrane u novoj sezoni!

Murphy Brown
Foto: Promo
1/2
25.01.2018.
u 10:50

Podsjetimo, Bergen je za ulogu istraživačke novinarke Murphy Brown dobila čak pet nagrada Emmy. Candice danas ima 71-u godinu, a nakon uloge u Murphy Brown igrala je u nekoliko manjih filmova, te ostvarila veće uloge u TV serijama Bostonsko pravo i House.

Posljednjih godina zaredale su se nove sezone hit serija iz 90-ih. Stoga ne treba čuditi vijest da će se na male ekrane vratiti Murphy Brown, humoristična serija koja se i kod nas s uspjehom emitirala prije više od 20 godina. CBS je objavio kako je naručeno novih 13 epizoda serije koja se emitirala od 1988., do 1998., a radit će je stara ekipa - kreatorica Diane English i Candice Bergen u naslovnoj ulozi.

Podsjetimo, Bergen je za ulogu istraživačke novinarke Murphy Brown dobila čak pet nagrada Emmy.  Candice danas ima 71-u godinu, a nakon uloge u Murphy Brown igrala je u nekoliko manjih filmova, te ostvarila veće uloge u TV serijama Bostonsko pravo i House.

Bit će zanimljivo kako će se staromodna novinarka kao što je Murphy nositi s utjecajem društvenih mreža, lažnih vijesti i puno drukčijom političkom i društvenom klimom. Za novu sezonu serije Murphy Brown naručeno je 13 epizoda, a još nije poznato kad će biti premijera.

Murphy Brown
1/5
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije