Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U UREDU

Jedna od najpopularnijih TV serija vraća se na male ekrane

The Office
Foto: NBC
1/2
19.12.2017.
u 18:47

Radnja nove sezone ponovno će se odvijati u podružnici tvornice papira Dunder Mifflin u Pennsylvaniji, a kako je najavljeno, u njoj će se naći neki stari, ali i novi likovi.

Jedna od najpopularnijih serija svih vremena, američka verzija serije "U uredu" mogla bi se iduće sezone vratiti na male ekrane, objavio je tvline. Podsjetimo riječ je o seriji koju su 2001. kreirali Britanci Ricky Gervais i Stephen Merchant, a nakon tri britanske sezone s Gregom Danielsom napravili su i američku, koja se na NBC-ju emitirala punih devet sezona od 2005. do 2013.

Radnja nove sezone ponovno će se odvijati u podružnici tvornice papira Dunder Mifflin u Pennsylvaniji, a kako je najavljeno, u njoj će se naći neki stari, ali i novi likovi.

Steve Carell, poznati komičar koji je za ulogu regionalnog direktora Michaela Scotta 2005. nagrađen Zlatnim globusom, a ima još šest nominacija za ovu nagradu, na žalost brojnih fanova neće biti u novoj sezoni. Fanovi se sjećaju da je deveta sezona završila s  Dwightom Schruteom (Rainn Wilson) na čelnoj poziciji, no još uvijek se ne zna hoće li i on biti u novoj sezoni.

Premda NBC još nije službeno potvrdio povratak popularne serije, znakovite su riječi direktora NBC-ja Boba Greenblatta, koji je   nakon uspješnog povratka serije "Will i Grace" medijima kazao kako njegova kuća razmišlja o povratku još dvije popularne serije - "U uredu" i "Televizijska posla".

- Posljednjih godina sam često pričao s Gregom Danielsom oko povratka seriej 'U uredu', no uvijek bi rekli - ne sad, možda jednom. Sigurno je da smo zainteresirani za povratak serije. Vidjet ćemo kad će to biti - rekao je Greenblatt. Možda mu je dobar putokaz i ponovni uspjeh serije "Will & Grace", koja je nedavno ponovno nominirana za Zlatni globus, u kategoriji Najbolja TV komedija?

The Office
1/9

Komentara 2

KO
kojikura
23:41 19.12.2017.

Izglasao Parlament Da Se Ne Selite Nego Druge! jgb u dugu smo

ZA
!zagreb!
20:51 19.12.2017.

Od kad je Carroll otišao to nije ista serija. A i zadnja sezona sa njim je Beč polako bezidejna. Engleski original je bolji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije