Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne obazire se

Multimilijunaša snimili kako radi nešto što hrvatski zakon strogo kažnjava

Foto: Instagram
1/11
14.07.2020.
u 11:18

To ne bi bio problem da hrvatski zakon strogo ne zabranjuje glisiranje na udaljenosti manjoj od 300 metara od obale, a za prekršitelje je propisana kazna od tri do 15 tisuća kuna.

Dan Bilzerian, jedan od najvećih playboya današnjice i samoprozvani kralj Instagrama, u Dalmaciju je stigao sredinom prošlog tjedna i još uvijek uživa na našoj obali okružen ljepoticama na svojoj luksuznoj jahti.

1/14

Pratiteljima na Instagramu u ponedjeljak je otkrio da je posjetio Palmižanu gdje je s ljepoticama u jednom beach baru uživao u šampanjcu.

No Dan se usidrio i u Badiji na otoku Korčuli gdje su ga, navodi Dalmacija danas, snimili kako nešto prije 14 sati vozi jet-ski na samo 100 metara od obale.

Foto: Screenshoot Youtube

To ne bi bio problem da hrvatski zakon strogo ne zabranjuje glisiranje na udaljenosti manjoj od 300 metara od obale, a za prekršitelje je propisana kazna u od tri do 15 tisuća kuna. 

Premda će ga mnogi opisati kao playboya, on za sebe kaže da je profesionalni igrač pokera, a početni kapital stekao je zahvaljujući svom ocu Paulu Bilzerianu, koji se obogatio na Wall Streetu te svojim sinovima Danu i Adamu odmah osnovao zaklade iz kojih se njih dvojica i danas financiraju, stoga je za njega ova kazna vjerojatno neprimjetna. 

Ključne riječi

Komentara 40

AC
acer
15:03 14.07.2020.

Što se čeka s kažnjavanjem? Ovo će biti antireklama za našu zemlju ako dospije u strane medije pa će javnost vidjeti kako se naša zemlja ponižava pred bogatašima.

KD
KRALJ DMITAR ZVONIMIR_neblok
12:36 14.07.2020.

plati - pa se rugaj

DU
Deleted user
12:55 14.07.2020.

Pustite čovjeka da radi što hoće, nsplatite mu masnu kaznu i tjt....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije