Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapanjila u Parizu

Možete li je prepoznati: Evo kako danas izgleda slavna ljepotica iz 90-ih

Pamela Anderson
Foto: Youtube Screenshot
1/6
21.12.2016.
u 10:27

Boravak u Parizu iskoristila je i za promociju svoje fondacije posvećene borbi za prava ljudi, životinja i zaštitu prirode.

Pamela Anderson (49) kanadsko-američka glumica koja je 'žarila i palila' u devedesetima prošlog stoljeća, kad je bila jedna od zvijezda popularne serije Spasilačka služba, još uvijek privlači pozornost gdje god se pojavi.

Tako je prije nekoliko dana gostovala na snimanju izbora za belgijski top model koji je održan u pariškom hotelu Le Lido. Pojavila se u haljini Viviene Westwood, a mišljenja stručnjaka podijeljena su oko njezina odjevnog izbora, dok je u medijima uglavnom dobila velike pohvale.

Boravak u Parizu iskoristila je i za promociju svoje fondacije posvećene borbi za prava ljudi, životinja i zaštitu prirode.

– Ovdje sam kako bih poručila da moda ne bi trebala biti okrutna prema ljudima, okolišu ili životinjama – kazala je poznata vegetarijanka.

Foto: Splash News

Foto: Splash News

Komentara 14

Avatar Babaluji x
Babaluji x
14:59 21.12.2016.

auuuu zbog nje sam gledao spasilačku službu ;-)))

KT
Kralj Tomislav
11:59 21.12.2016.

Onaj tko je ne pozna ili nebi prepoznao voli nešto drugo a sigurno ne žene.

AU
austrougarskigeneral
17:35 21.12.2016.

prije je bila sexyyy ali ni sada nije za baciti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije