Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Besplatan koncert

Morcheeba se vraća pred zagrebačku publiku

Morcheeba
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
1/4
22.02.2019.
u 12:13

Dvadeset godina bogate karijere osigurala im je fanove diljem svijeta, a vojska hrvatskih fanova moći će uživati u koncertu na Zagreb Beer Festu koji je u samo dvije godine postigao status najposjećenijeg festivala takve vrste u Hrvatskoj.

Dobro poznati britanski pop bend Morcheeba vraća se ove godine 17. svibnja pred zagrebačku publiku s besplatnim koncertom u sklopu Zagreb Beer Festa kojeg organizira YEM!

Bend će posjetiti Hrvatsku tijekom turneje kojom promoviraju album Blaze Away. Dvadeset godina bogate karijere osigurala im je fanove diljem svijeta, a vojska hrvatskih fanova moći će uživati u koncertu na Zagreb Beer Festu koji je u samo dvije godine postigao status najposjećenijeg festivala takve vrste u Hrvatskoj. Treće izdanje će se održati od 16. do 19. svibnja 2019. godine u Parku Franje Tuđmana u centru Zagreba.

Morcheeba se na sceni pojavila 90-ih godina kada se trip-hop probijao na ljestvice, a nakon prvog albuma bilo je jasno da će se dugo zadržati na svjetskim pozornicama. Dosad su na festivalu najavljeni Urban & 4, Detour, Boris Štok, Luce, Rolo i Electric Octopus, a sljedeće izvođače saznat ćemo 25. veljače.  Još prošle godine proširena je ponuda hrane i piva, a ove godine je festival najavio još kvalitetniju i veću ponudu.

Zagreb Beer Fest će predstaviti preko 150 vrsta piva, a detalje ćemo saznati uskoro.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije