Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije znala

Morana rasturila natjecatelje Potjere pa kiksala na ovom pitanju! Biste li vi znali odgovor?

Foto: HRT
1/5
22.10.2020.
u 08:40

Iako je na većinu njih znala odgovoriti, lovkinji su najviše muke zadala pitanja s Adrijanom. Među njima bilo je jedno o ikonama aplikacija koje većina nas svakodnevno koristi, ali i jedno o filmu ''Noć u muzeju'' u kojem su uloge ostvarili Ben Stiller, Owen Wilson, Robbie Williams, Mickey Rooney, Steve Coogan, Larry David i Ricky Gervais.

U sinoćnoj epizodi Potjere svoje znanje odlučili su provjeriti Andrijana, Antun, Davor i Boris, a put do novčane nagrade otežala im je lovkinja Morana Zibar koja je gledatelje nasmijala već na samom početku jer je u emisiju stigla s "tabletićem" kako bi ukrasila ploču Potjere.

1/7

 "Pitanja će sad biti ludilo, nakon tabletića", našalio se voditelj Joško Lokas koji se nešto kasnije osvrnuo i na deložirani zagrebački klub Jabuka.

Nakon glazbenog pitanja po kojem je albumu ime dobio festival Ultra, Dead Kennedys, Duran Duran ili Depeche Mode Joško je kazao sljedeće: "Sva tri benda bila su dobro zastupljena i petkom i subotom u Jabuci, a jedne godine, kad je Riva pobijedila na Euroviziji, svirala je i ta pjesma u Jabuci". Točan odgovor bio je Depeche Mode.

Iako je na većinu znala odgovoriti, lovkinji su najviše muke zadala pitanja s Adrijanom. Među njima bilo je jedno o ikonama aplikacija koje većina nas svakodnevno koristi, ali i jedno o filmu ''Noć u muzeju'' u kojem su uloge ostvarili Ben Stiller, Owen Wilson, Robbie Williams, Mickey Rooney, Steve Coogan, Larry David i Ricky Gervais. Na pitanje što oživljuje voštane figure u "Noći u muzeju Morana nije znala odgovor.

Foto: HRT

Točan odgovor jest egipatski artefakt.

Ni Adrijan ni Morana nisu znali odgovor na pitanje o gradu koji su strani vojnici osvajali u 18., 19. i 20. stoljeću.

Foto: HRT

Točan odgovor je Berlin.

Tijekom emisije troje natjecatelja odabralo je višu ponudu, no samo se Davor uspio vratiti na svoju poziciju s osvojenih 75.000 kn bez kojih je u završnoj potjeri ipak ostao jer ga je lovkinja sustigla.

"Davore, izbrišimo ovu večer. Bez brige, uskoro se neće nitko sjećati. Nije lako ostati sam, nije bilo toliko loše, imate moje simpatije", poručila mu je na kraju. "Vidimo se opet, neki drugi put", poručio je Davor i napustio studio.

Foto: HRT

Ključne riječi

Komentara 7

OK
okozaoko
09:44 22.10.2020.

Prilično je neugodno ne znati odgovore na ova dva pitanja, posebno za nekoga tko je profi kvizaš. Odgovor na ono prvo pitanje je najlogičniji pa taman da i niste gledali film. A drugo - Tko zna i malo povijesti znaa da ni London ni Moskva ne mogu biti izbor, dakle, ostaje jedino Berlin. Stvar općeg znanja i malo logike.

NE
Nemojtimenimojneme
09:27 22.10.2020.

Nije Robbie Williams nego Robin Williams

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
09:18 22.10.2020.

kako mi na q**c idu ova feminiziranja imenica, tipa "lovkinja", "borkinja", itd!!!! Ona je LOVAC u tom kvizu!!!! Ne mogu se sve imenice feminizirati!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije