Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Moondance Festival 2020 Limited Edition

Moondance Festival 2020 Limited Edition
Foto: Promo
1/8
27.07.2020.
u 16:06

Moondance Festival 2020 Limited Edition pod pokriviteljstvom Beck'sa održati će se u subotu 1.8.2020. u trogirskoj kuli Kamerlengo. Sedmo izdanje festivala događa se u iznimnim uvjetima stoga je limitirano na jednu večer uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

Headliner je poznati berlinski underground techno dj i Tresor rezident DJ Handmade. Uz njega će nastupiti Moondance rezidenti i perjanice nacionalne i lokalne dj scene: premijerno i ekskluzivno za Moondance 2020 Ivan Komlinović u back2back setu s Janom Kinčlom (Zagreb) , Mozer – jedan od pokretača Tanzen Kollektiva i član Graya (Zagreb), El Commando – Kocka rezident i dio kolektiva Taman i Pulp (Split), Tome R – trogirski dj i producent i vlasnik Sit Down Records (Trogir), Skeptik aka Pero FullHouse – pokretač Moondance Festivala i Moondance Recordsa

HANDMADE (Tresor/Berlin)

Handmade
Foto: Arena Hospitality Group

Još od 2009. rezidentni dj  berlinskog Tresora, najboljeg svjetskog techno kluba u povijesti, Handmade je nesumnjivo jedan od bitnijih aktera scene u prijestolnici svjetske klupske scene. Svojim s jedne strane strastvenim a s druge perfekcionističkim pristupom selektiranju i puštanju glazbe rasplesao je i najtvrdokornije skeptike. Odrastao na Chicago houseu i Detroit technu te izložen raznovrsnoj berlinskoj sceni, Handmadovi setovi su egzotična kombinacija klasičnog i modernog underground zvuka koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Moondance festival koji se već sedmu godinu održava u kuli Kamerlengo proglašen je najboljim domaćim techno festivalom tri godine za redom 2016, 2017 i 2018, a Forbes magazin ga je uvrstio najbolje europske festivale koji se održavaju na neobičnim lokacijama. Velika je to pohvala i još veći izazov da se i u ovo vrijeme socijalnih distanciranja uspije organizirati događaj na vrhunskom nivou.

Ograničen broj ulaznica po cijeni od 130 kn potražite na:
TICKETSHOP: https://bit.ly/2D0s43s
ENTRIO:https://bit.ly/32MJkUP
ADRIATICKET: https://bit.ly/2MGeUdy

Cijena ulaznice na dan je 150 kn

www.moondancefest.com

Posebne mjere

Kao organizatori Moondance Festivala smo se krajem 6. mjeseca  suočili s organiziranjem promotivnog Road 2 Moondance događaja u Spaladium Areni pod epidemiološkim mjerama gdje smo po ocjeni struke pokazali ozbiljnost i primjer ostalima. Testirali smo sve naše mogućnosti u vezi poštivanja mjera, na što smo bili posebno pohvaljeni od strane policije, te ćemo iste mjere uvesti i na Moondance u kuli, jer su bile i opsežnije nego je Stožer preporučio.

Evo što smo odradili u Spaladiumu i kako je i u medijima objavljeno.

U Trogiru ćemo na ulazu podignuti Sanitetski šator kao sto je bio u Spaladiumu gdje će se odrađivati sve mjere i preporuke kako slijedi:

  1. Prodaja ulaznica je isključivo elektronska te se prikupljaju podaci  ime, prezime, mobitel, email
  2. Svakako će biti i evidencija na ulazu za sve ostale koji dođu (izvođači, tehničari itd)
  3. Maske obavezne, za one koje imaju maske popust na ulaznice
  4. Mjerenje temperature na ulazu, spužve natopljene alkoholom za noge, šprice za ruke
  5. UV sterilizacija na podiju (snažne UV lampe)
  6. Zaštitna ograda 5m od publike
  7. Stolovi visoki po sredini podija
  8. Odgovorna redarska služba koja će preventivno i nenasilno upozoravati na distance
  9. Ograde na ulazu da se ulazi jedan po jedan.

Preporuke za goste:
- nečistim rukama ne dodirivati lice, usta, nos i oči
- nositi maske
- držati fizički razmak 1.5m

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije