Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dugo ju nismo vidjeli

Monika Olujić snimljena u rijetkom izlasku s društvom, nije skidala osmijeh s lica

Foto: Instagram
1/7
24.03.2023.
u 15:30

Monika Olujić, ex Kravić, snimljena je u rijetkom izlasku u javnost i to u jednom zagrebačkom restoranu gdje se zabavljala s prijateljicama. Snimku je na društvenim mrežama objavila Mirna Maras Batinić.

Bivša televizijska voditeljica, a danas producentica i scenografkinja Monika Olujić, ex Kravić (41),  snimljena je u rijetkom izlasku u društvu prijateljica među kojima je bila i voditeljica Mirna Maras Batinić. Iako Monika drži do svoje privatnosti i ne objavljuje često fotografije na društvenim mrežama, ovog puta iznimku je napravila njezina dugogodišnja prijateljica Mirna koja se pohvalila zajedničkim druženjem. Mirna je na svom Instagram Storyju objavila fotografije i snimke s proslave rođendana prijateljice u jednom zagrebačkom restoranu u koji je stigla i Monika. 

Foto: Instagram

Bivša televizijska voditeljica, koja se proslavila u prvom talent showu u Hrvatskoj "Story Super Nova", a prije dvije godine udala se za odvjetnika Frana Olujića s kojim je dobila i sina. Monika i Fran vjenčali su se u svibnju 2021. godine, a nakon obreda vjenčanja proslavili sklapanje braka u restoranu hotela Hilton Garden Inn, a mladoženji je kum bio Novica Petrač, sin poduzetnika Hrvoja Petrača. Na svom vjenčanju Monika je blistala u vjenčanici modne kuće Safiyaa, a posebno joj je važan bio vjenčani buket u kojem je na poseban način odala počast pokojnoj mami Miri i kojoj je posvetila tri orhideje u buketu. Monika i Fran su prvi ples otplesali uz pjesmu Matije Cveka.

Pet mjeseci nakon vjenčanja postali su roditelji sina, a bivša voditeljica koja sada radi kao kreativna producentica na narodnom iz braka s Marijem Mamićem ima 10-godišnjeg Jakova i 13-godišnjeg Josipa. O svom privatnom životu bračni par ne voli pričati u javnosti, a kada se doznalo da će dobiti prinovu Monika je potvrdila tu informaciju i samo kratko rekla kako nema ništa ljepšeg od rađanja novog života. 

VIDEO Zavirili smo na probu glamuroznih kreacija poznatih dama, za crveni tepih odabrale su samo najbolje!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije