Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Courtney cox

Monica iz 'Prijatelja' progovorila o stanju kolege koji godinama zabrinjava izgledom: 'Mučio se neko vrijeme'

courtney cox
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
24.02.2022.
u 22:00

Perry je još ranije priznao kako bi se potpuno izgubio ako se publika ne bi nasmijala na neku od njegovih rečenica

Slavna glumica Courteney Cox (57) koja je najpoznatija po ulogama Monice Geller iz 'Prijatelja' te Gale Weathers iz franšize 'Vrisak', progovorila je o kolegi Matthewu Perryju (52). Perry je s njom glumio u svih 10 sezona popularnog sitcoma, a Cox je otkrila da je on stalno vršio veliki pritisak na sebe kako bi nasmijao gledatelje. 

"Samo se mučio neko vrijeme. Mislim da mu sada ide odlično", rekla je za Times of London. Perry je još ranije priznao kako bi se potpuno izgubio ako se publika ne bi nasmijala na neku od njegovih rečenica, a to je otkrio u velikom okupljanju koje su snimili za HBO Maxu prošle godine. 

"Teško je reći je li se oslanjao na to zbog svojeg vlastitog osjećaja vrijednosti", dodala je.

Slavni glumac je prije nekoliko dana na društvenim mrežama potvrdio da piše memoare o tom vremenu i svojoj borbi s ovisnošću. Šuška se da će za memoare dobiti sedmeroznamenkasti iznos, a na policama knjižara će navodno biti dostupna već u jesen 2022. 

- Puno toga se pisalo o meni u prošlosti. Mislim da je vrijeme da ljudi napokon čuju sve direktno od mene - kazao je Perry o autobiografiji koju piše. Zanimljivo je da je Matthew kazao kako se ne sjeća dosta vremena koje je proveo na setu serije upravo zbog droge, pa nije baš jasno kako će doskočiti tom problemu. 

VIDEO>>Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije