Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlična promocija

Model Alyssa Aparicio ovom golišavom fotkom napravila je najljepšu reklamu Dubrovniku

dubrovnik
Foto: Instagram
1/2
17.02.2017.
u 15:23

Alyssa putuje svijetom zajedno s nagrađivanim snimateljem i fotografom Erikom Emmyjem i na Instagramu objavljuju fotografije mjesta koje su posjetili, a na tim fotografijama Alyssa uvijek pozira gola

Erik Emmy nagrađivani je snimatelj i fotograf, a Alyssa Aparicio je model, plesačica i spisateljica i zajedno putuju svijetom.

Najljepše destinacije u Europi promoviraju na svom Instagramu na zanimljiv umjetnički način, odnosno kroz Alyssine aktove.

Na ovaj način svoje pratitelje na društvenoj mreži upoznali su s Grčkom, Kostarikom, i Španjolskom a ovaj tjedan stigli su u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik.

Fotografija koju su objavili na Instagramu oduzima dah i odlična je promocija Dubrovniku. 

 

 

 

 

>>Jedna od najseksi sportašica fotkala se gola: Nisam se nikad skroz skinula!

>>Glumica Ana Majhenić suncu poželjela dobrodošlicu golišavom fotkom

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
14:12 18.02.2017.

sexy zena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije