Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fotke za pamćenje

Jedna od najseksi sportašica fotkala se gola: Nisam se nikad skroz skinula!

Gaiger
Foto: Screenshot
10.02.2017.
u 18:47

- Nije mi bilo lako, jedva sam se odlučila za ovaj korak. Jednostavno, nikada se nisam slikala bez odjeće

Christina Geiger još uvijek nije ostvarila neki vrhunski rezultat u skijanju, ali već je postala planetarna zvijezda. Svojim vrhunskim izgledom izazvala je pozornost, a posebno kad se skinula za Playboy.

- Nije mi bilo lako, jedva sam se odlučila za ovaj korak. Jednostavno, nikada se nisam slikala bez odjeće, pa ni kod kuće. Sada se osjećam odlično, zaista sam sretna što je sve ispalo kako treba, kazala je Geiger.

Christina je imala problema u svojoj karijeri, muku je mučila s ozljedom.

- Operacija je bila u svibnju prošle godine. Sada je sve ok, ali još osjećam bol. Nikako da nestane, kako vrijeme prolazi, učim trenirati s tim.
No, dok čeka povratak na stazu, objavljuje atraktivne fotke. Muška populacija nema problema s tim...

>>Atraktivna Mirta Šurjak fotkom iz New Yorka 'zapalila' internet i oduševila svoje fanove​

Komentara 5

NE
neznanac
07:56 11.02.2017.

Ljudi dragi po cemu je ona sexi? Kad nema uspjeha na skijama ima ovako. Ovim svijetom hodaju milioni predivnih zena.I to kazem ja kao zenska osoba.Sve je to P.R.

VK
vječni krojf
10:49 11.02.2017.

Tu se radi o bahatosti i ne treba trositi papir na to.Takvim zenama je novac sve,i raditi ce za njega svasta.Ako ima problema sa ozljedama i ako joj je stalo do skijanja nebi bilo lose da se okrenula malo Bogu a ne se vucati po fotografskim studijama i pokazivati ono sto i druge zene imaju,a ne samo ona.

Avatar toxic alien
toxic alien
19:42 10.02.2017.

Uvijek ima prvi put..., a poslije to postane navika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije