Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Splitski festival

Mladen Grdović: Klonim se nevolja jer sam na uvjetnoj kazni

'06.07.2013., Split - Druga vecer  festivala zabavne glazbe Split 2013. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
Foto: 'Ivo Cagalj/PIXSELL'
1/3
07.07.2013.
u 21:00

Uz Zadranina, publiku je oduševila i Danijela Martinović koja je svojom koreografijom podsjetila na kraljicu popa Madonnu

Finalnu večer 53. splitskog festivala uz Ivana Zaka, Zlatka Pejakovića i mnogih drugih, očekivano su izborili i Danijela Martinović i Mladen Grdović. Vrckava Splićanka svojim hitom \"Capuccino\" zarazila je publiku, a plesnom koreografijom, u kojoj joj je glavni rekvizit bio štap, ali i odjećom podsjetila je na sličan nastup kakav je svojedobno izvodila Madonna. Mladen Grdović je ostao svoj i nastupio s pjesmom \"Tu se nosi bila boja\", s kojom je i u drugoj polufinalnoj večeri osvojio prvo mjesto prema glasovima publike.

– Ne treba bježati od osnovne ideje ovog festivala, a to je da se promovira mediteranska glazba – kaže Grdović i dodaje da je više od 25 puta pjevao na Prokurativama, ali da se svakom nastupu jednako veseli.

– Kada sam imao sedam godina i krenuo u glazbenu školu, maštao sam da ću poput Miše i Arsena stati na pozornicu Splitskog festivala – kaže Mladen.

Mladen kaže da neće slaviti ako pobjedi.

– Već sam previše puta dobivao nagrade da bih svaku slavio, a i na uvjetnoj sam kazni. Ne smijem raditi nepodopštine! Dane u Splitu kratim u hotelskoj sobi – smije se Zadranin.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije