Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE SPISKALA

Kako troši bivša spajsica: 200.000 funti na motor, 6 milijuna za vilu, mužu privatni otok...

mel b
Foto: Instagram
1/3
03.07.2017.
u 09:07

Osim na dizajnerske krpice i torbe, Mel B voli potrošiti i na automobile. No otišla je korak dalje ...

Mel B može se pohvaliti zavidnom sumom koju je zaradila za života. Ova bivša spajsica tijekom svoje karijere zaradila je basnoslovnih 38 milijuna funti. No, prema podatku suda u Los Angelesu,  to bogatstvo sada se svelo na 961 funtu. Čini se kako je Mel B ostala bez prebijene pare.

Njena odvjetnica Jacalyn Davis mogao bi imati odgovor na ovo pitanje, piše Daily Mail.

Naime, čini se kako ova pjevačica i sutkinja u emisiji ''America's got talent'', naviknuta na luksuzan život, troši bez imalo razmišljanja.

Osim na dizajnerske krpice i torbe, Mel B voli potrošiti i na automobile. No otišla je korak dalje s po mjeri napravljenim motorom, sposobnim da izdrži metke, eksplozije i napade kemijskog oružja. Cijena? Prava sitnica – 200.000 funti.

Njena vila u Los Angelesu, koja se procjenjuje čak na 6 milijuna funti, može se pohvaliti veličanstvenim pogledom, bazenom, jacuzzijem, barom, teretanom i studijem za snimanje. 

Koštali su je i razvodi, pa je milijunske sume isplatila i bivšima. Jednom je mužu čak kupila i privatni otok kako bi ondje mogli uživati s obitelji. Tvrdi da cijena uopće nije bila velika, pa je tako otok koštao ''samo'' milijun funti. 

Komentara 7

MA
mantheman
09:30 03.07.2017.

to kak oni bankrotiraju ja potpisem odmah, svi su kao bez love i dalje zive 100 puta bolje nego mi

SC
schwertransport
09:31 03.07.2017.

Koliko ce imati love kad proda vilu,otok.automobile i td....? Bas nas je novinar zabrinuo za njenu egzistenciju

DU
Deleted user
09:37 03.07.2017.

Bez prebijene pare??? Oprostite, jeli to srpsko izdanje Večernjeg? Nevjerojatno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije