Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVOKATIVAN SPOT

Mlada pjevačica iskoristila golotinju u umjetničke svrhe

Anezi
Foto: Promo
1/4
10.01.2017.
u 16:41

– Budući da sam i sama nudist, nije mi bilo teško skinuti se, a opet ne pokazati ništa. Konceptualno mi je bilo važno da se naglasak stavi na tekst – kazala nam je Anezi

Da golotinja ne mora uvijek biti vulgarna, nego se može iskoristiti i u umjetničke svrhe, dokazala je pjevačica Alena Nezirević – Anezi (30) u svom aktualnom spotu "Samo najbolje želim ti". Riječ je o akustičnoj verziji njezine pjesme za koju je sama napisala tekst, dok glazbu potpisuje poznati zagrebački kantautor Marko Tomasović. Spot je sniman na prekrasnoj nudističkoj plaži u Vrsaru, gdje je Anezi živjela većinu života.

– Budući da sam i sama nudist, nije mi bilo teško skinuti se, a opet ne pokazati ništa. Konceptualno mi je bilo važno da se naglasak stavi na tekst pjesme – kazala nam je Anezi, koja je diplomirala upravno pravo na riječkom Pravnom fakultetu, no odlučila se profesionalno posvetiti glazbi u kojoj je cijeli život.

Najvažnije je spoznati tko sam

Nakon debitantskog singla "Da l` se sjetiš ikada“, lani je snimila i dvije verzije "Samo najbolje želim ti", a marljivo radi i na svom debitantskom albumu, o čemu sve fanove informira na svojoj stranici http://www.anezi-official.com/. Iako je dosad pjevala u raznim kombinacijama, nikad nije prihvatila ponudu da bude stalna pjevačica neke grupe, a to je objasnila svojom životnom filozofijom:

– Za velike obaveze trebam potencijalno veliki biznis, a ne poznatu i relativno sigurnu konstantu. Život mi je dao priliku i vrijeme da duhovno evoluiram i rastem, da istinski spoznam tko sam, što zapravo želim biti i najvažnije – kako to želim postati – objasnila nam je Anezi.

 

Ključne riječi

Komentara 8

NP
npravednost
20:14 10.01.2017.

Evo i ona zaradila par redaka u večernjem na račun golotinje. Drugačije nije išlo

NE
Nenadjebivi
18:11 10.01.2017.

Baš je izmislila toplu vodu.

Avatar Vuk-sljemenski
Vuk-sljemenski
20:28 10.01.2017.

Da istinski spozna sebe skine gaće!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije