Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIA NEGOVETIĆ

Mlada Hrvatica snimila pjesmu u suradnji sa svjetskom zvijezdom!

Mia Negovetić
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
1/4
23.02.2018.
u 18:12

Pjesma naziva 'Trouble' na engleskom je jeziku, a snimana je u studiju u Los Angelesu te djelomično u Rijeci, u Studiju Maraton. Autori skladbe su Dan Richards, poznati gitarist popularnog benda One Direction, i Phil Simmonds, s kojim Mia često surađuje.

U suradnji sa svjetski poznatim imenima, pobjednica prve sezone 'Zvjezdica' izdala je pjesmu na engleskom jeziku pod nazivom 'Trouble. Pjesma je snimana u studiju u Los Angelesu te djelomično u Rijeci, u Studiju Maraton. Autori skladbe su Dan Richards, poznati gitarist popularnog benda One Direction, i Phil Simmonds, s kojim Mia često surađuje.

„Pjesma govori o svemu što nas u životu na neki način malo opterećuje, ali istovremeno i zabavlja toliko da se ne možemo odvojiti od toga“, otkrila  je Mia koja je iznimno sretna i jedva čeka čuti komentare za svoje prvo glazbeno djelo.

Uz pjesmu 'Trouble', napravljen je i video koji zapravo nije klasični spot, već se radi o 'lyrics videu', tj. videu s tekstom u vidu animacije, koja prati radnju ove, kako kažu, neobične ljubavne priče.

 

Mia 17. ožujka ove godine gostuje u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog sa mjuziklom Magic Musical, gdje igra glavnu ulogu.

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar dras32
dras32
19:25 23.02.2018.

15 god i već pjeva o takvoj problematičnoj ljubavi sa lošim dečkom, kaže ne može mu odoljeti, drama. Mogli bi se dežurni moralizatori uskokodakati ili će po običaju sami sebi skočiti u usta.

SE
serđo12
02:57 24.02.2018.

Bravo Mia!

DU
Deleted user
09:56 24.02.2018.

Mala je objektivno najbolja, iako nisam čuo svu hrvatsku djecu kako pjevaju, ali Mia je čudo ili fenomen...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije