Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mlađe je slađe

Mlada glumica kriva za razvod Kate Winslet i Sama Mendesa

kate winslet
Foto: reuters
1/4
17.03.2010.
u 17:15

Britanski tabloidi nisu dugo mirovali i brzo su otkrili da je zvijezda Titanica zbog ljubomore na mladu glumicu Rebeccu Hall.

Prije nekoliko dana glumica Kate Winslet i redatelj Sam Mendes poslali su priopćenje medijima da se razvode na prijateljski način te da ostaju u korektnim odnosima. Priopćenje je sadržavalo i ostale fraze kojima tvrtke za odnose s javnošću pokušavaju sakriti prave razloge koji su doveli do raskida njihovih klijenata.

Britanski tabloidi nisu dugo mirovali i brzo su otkrili da je zvijezda Titanica zbog ljubomore na mladu glumicu Rebeccu Hall, koja je u posljednje vrijeme bila izuzetno bliska s Kateinim uskoro bivšim suprugom Samom Mendesom, odlučila vratiti vjenčani prsten svojem suprugu.

Redatelj Oscarom nagrađenog "Vrtloga života" i šarmantna Rebecca surađivali su na nekoliko kazališnih predstava i bez obzira što nisu uhvaćeni na djelu, Kate je uvjerena da joj je suprug s previše entuzijazma dolazio kući nakon proba sa 27-godišnjom zvijezdom filma "Vicky Cristina Barcelona".

Odmah nakon prekida dobitnica Oscara za hvaljenu dramu "Žena kojoj sam čitao" s dvoje djece, šestogodišnjim Joeom i devetogodišnjom Mijom, te kolegicom Emmom Thompson otputovala je u Meksiko. Sam je ostao svom stanu u New Yorku okružen prijateljima koji su ga tješili. Odmah nakon odlaska Kate Winslet u Meksiko, Rebecca Hall pokucala je na Samova vrata i ponudila svom dobrom prijatelju rame za plakanje u teškoj situaciji koja ga je snašla.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije