Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bol

Mitch Winehouse nema snage slušati zadnji album svoje kćeri

Mitch Winehouse
20.06.2012.
u 16:30

Winehouse je u knjizi objasnio da je oduvijek strahovao kako će droga i alkohol ubiti Amy. Opisao je njenu borbu s ovisnošću.

Mitch Winehouse, otac prerano preminule pjevačice Amy, kaže da ne može slušati posljednji album svoje kćeri "Back to Black". Teško mu pada slušanje pjesama koje su posvećene Amynu bivšem mužu Blakeu Fielder-Civilu koji nije dobro utjecao na pjevačicu. Amy i Blake u braku su bili dvije godine.

Mitch je u knjizi "Amy, My Daughter" objasnio da nikada nije mogao shvatiti kako je Amy mogla biti s ovisnikom o heroinu. Prema njegovoj procjeni, on joj nije donio ništa dobro u životu. Winehouse je u knjizi objasnio da je oduvijek strahovao kako će droga i alkohol ubiti Amy, a u knjizi je opisao njenu borbu s ovisnošću.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
09:16 21.06.2012.

Nema snage za slušati zadnji CD od svoje kčerke!!!!! a ima snage zarađivati na njoj. Para briše sve suze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije