Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragovi u snijegu

Misteriozan triler koji led krv u žilama stiže u CineStar

Tragovi u snijegu
Foto: Promo
1/20
20.09.2017.
u 15:29

Tragovi u snijegu kritičari zovu jednim od najboljih filmova godine

„Mlada djevojka trči bosonoga usred noći ispod svježeg, punog mjeseca. Scena je tako realna da možete čuti škripanje snijega pod nogama i osjetiti žestoku hladnoću koja dopire toliko duboko da vas prolaze trnci.“ – Roger Ebert.

Kada Cory Lambert (Jeremy Renner) otkrije njeno tijelo u divljini Wind River Indian rezervata, FBI šalje svoju agenticu Jane Banner (Elizabeth Olsen) kako bi istražila ovo misteriozno ubojstvo. Budući da ona nije spremna za uvjete zime u Wyomingu zamoli Coryja da joj pomogne u istrazi, koji je i sam na sličan način izgubio kćer nekoliko godina ranije.

Scenarist filmova Sicario i Hell or High Water ovoga puta se našao u ulozi redatelja filma Tragovi u snijegu, koji nam daje uvid u problematična američka društvena pitanja.

„Surovo okruženje samo po sebi je neprijatelj. Ono je mjesto gdje ovisnost i ubojstva ubijaju više od tumora, a silovanje je normalan obred kroz koji prolaze djevojčice na putu odrastanja. To je mjesto gdje postavljeni zakon ustupa svoje mjesto zakonu prirode. Nijedno mjesto u Sjevernoj Americi nije se manje promijenilo u prošlom stoljeću, niti je ijedno mjesto u Americi trpjelo više zbog nastalih promjena.“ redatelj filma Taylor Sheridan.

Hvaljeni triler Tragovi u snijegu, u distribuciji Blitza, možete pogledati od 21.9. u svim CineStar kinima.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije