Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADA LJEPOTICA

Zastupnik Krešo Beljak objavio selfie s novom miss Zagreba: Posebno sam ponosan što je Samoborka

Foto: Facebook
1/21
28.03.2023.
u 11:10

Tara pohađa opću gimnaziju i govori engleski i talijanski jezik. Ova mlada ljepotica uz ples jako voli odbojku i atletiku. Na pobjedi joj je čestitao i bivši gradonačelnik Samobora i saborski zastupnik HSS-a Krešo Beljak, koji je kazao da je ponosan što je nazočio njenoj pobjedi

U lijepom ambijentu Stil eventa je okrunjena najljepša Zagrepčanka Tara Begedin, koja će predstavljati županiju Grad Zagreb na finalu Miss Hrvatske 2024!  Njezine pratilje su Helena Medved kao prva i Ana Usmiani kao druga pratilja, a za titulu Miss Zagreba natjecalo se 11 djevojaka. “Tara je mlada, vrlo perspektivna balerina i jazz plesačica, koja ima samo sedamnaest godina, a već sada postiže odlične uspjehe u onome što radi. Pohađa opću gimnaziju i govori engleski i talijanski jezik. Ova mlada ljepotica uz ples jako voli odbojku i atletiku”, ističe - Iva Loparić Kontek vlasnica licence Miss Hrvatske i direktorica Miss Grada Zagreba.

Tarina pobjeda jednoglasna je odluka ocjenjivačkog suda koji su činili između ostalih Tihana Harapin Zalepugin , modna agentica i mentorica kategorije TOP MODEL, Zoran Škugor, estradni menadžer i mentor kategorije TALENT, proslavljeni košarkaš Gordan Giriček koji danas ima vlastiti brend naočala s hrvatskim potpisom u suradnji s Tvornicom naočala , Miss Hrvatske 2014 Antonija Gogić Bračulj, Miss Hrvatske 2019 Katarina Mamić. U programu koji je vodio Davor Garić je nastupio Amir Kazić Leo.

Misica i njezine pratilje darovane su brojnim poklonima poklonima. Budući da Tara živi u Samoboru, na pobjedi joj je na Facebooku čestitao i Krešo Beljak, bivši gradonačelnik Samobora i saborski zastupnik HSS-a.

- Čestitke Tari u ime svih Samoborki i Samoboraca, njenoj obitelji i prijateljima koji su je večeras došli podržati, a ja sam posebno ponosan što sam kao gost sasvim slučajno, zahvaljujući pozivu direktorice natjecanja i moje prijateljice Ive Kontek, nazočio Tarinoj pobjedi - napisao je Beljak na Facebooku. 

VIDEO: Kako i zbog čega je Mojmirin izraz lica postao viralan? 

Ključne riječi

Komentara 1

LL
lijepa_li si
12:26 28.03.2023.

vještački osmijeh, pomalo predatorski!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije