Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poštuju se preporuke

Miss Universe Hrvatske prvi put bez publike, rukovanja i poljubaca

Foto: HRT screenshot
1/4
14.03.2020.
u 08:31

Nova Miss Universe Hrvatske Mirna Naiia Marić dolazi iz Zadra, ima 21. godinu i završila je Školu za primijenjenu umjetnost i dizajn u Zadru.

Finale izbora za Miss Universe Hrvatske 2020. održano je sinoć, a titulu najljepše osvojila je Mirna Naiia Marić. Lentu su kući ponijele i Daria Matić kao prva pratilja i Andrea Erjavec koja je osvojila titulu miss simpatičnosti i titulu druge pratilje.

Ovo je prvi puta da se ovaj izbor ljepote održao bez publike jer su organizatori poštovali preporuku Nacionalnog stožera civilne zaštite koja je izdana zbog situacije s koronavirusa.

1/17

Poštovala se i preporuka da se ne grli, ne rukuje i ne ljubi pa kada su dvije prve pratilje pohitale u zagrljaj pobjednici Mirni, voditeljica Jelena Lešić upozorila ih je da izbjegnu poljupce i zagrljaje. Nova Miss Universe Hrvatske dolazi iz Zadra, ima 21. godinu i završila je Školu za primijenjenu umjetnost i dizajn u Zadru.

Slobodno vrijeme provodi planinareći ili u teretani, a voli i slikati. U glazbenom dijelu programa nastupili su Damir Kedžo - hrvatski predstavnik na pjesmi Eurovizije, Domenica, Antonija Šola i Mario Roth te Bojan Jambrošić.

Komentara 1

ST
Stručnjak
15:43 15.03.2020.

Što je ovo "Naiia"??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije