Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
finale u sao paolu

Miss Universe 2011. je Leila Lopes iz Angole

miss universe (1)
Foto: AFP
1/4
13.09.2011.
u 11:19

Ovo je prvi put u povijesti da je predstavnica Angole pobijedila na izboru za Miss Universe. Lopes je krunu predala lijepa Meksikanka Ximena Navarrete, pobjednica prošlogodišnjeg izbora.

Sinoć je u Sao Paulu među 89 ljepotica iz cijelog svijeta odabrana nova, 60. po redu Miss Universe. Pobjednica ovogodišnjeg izbora je  Miss Angole, 25-godišnja Leila Lopes. Ovo je prvi put u povijesti da je predstavnica Angole ponijela krunu Miss Universe.

Prvom pratiljom proglašena je 23-godišnja Olesia Stefanko, Miss Universe Ukrajine, a drugom Miss Universe Brazila, 25-godišnja Priscila Machado. U Top 5 našle su se i Miss Universe Filipina, 25-godišnja Shamcey Supsup te Miss Universe Kine, 24-godišnja Luo Zilin. 
Miss Universe Hrvatske Natalija Prica nije ušla među prvih petnaest finalistica.

Komentara 1

DR
drug
18:55 13.09.2011.

Ogledalce......Ogledalce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije