Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIHANA BABIJ

Miss Supranational uživa u Vodicama

Miss supranational
Foto: Tomislav Beroš
1/16
11.06.2018.
u 14:29

– Tihana je snimala fotografije u hotelu Imperial Park, napravili smo seriju fotografija za Hrvatsku parfemsku kuću koja je za ovu priliku napravila cvjetni parfem sa 17 cvjetnih nota s nazivom – Miss Supranational Hrvatska, a posebni editorijal snimili smo za vinariju Šafran – istaknula je Tamara Roglić,

Tihana Babij, novoizabrana Miss Supranational Hrvatske, još uvijek je u Vodicama gdje odrađuje obaveze prema sponzorima. S njom su ostale Tamara Roglić i Sanja Bjedov Popović, vlasnice licence, kao i Eni Šukunda, Miss Supranational Hrvatske za 2017. godinu.

– Tihana je snimala fotografije u hotelu Imperial Park, napravili smo seriju fotografija za Hrvatsku parfemsku kuću koja je za ovu priliku napravila cvjetni parfem sa 17 cvjetnih nota s nazivom – Miss Supranational Hrvatska, a posebni editorijal snimili smo za vinariju Šafran – istaknula je Tamara Roglić, dok je Sanja Bjedov Popović dodala:

- Tihana je bila specijalna gošća CMC festivala i u izravnom prijenosu čak je najavila jednog glazbenika. Sve titulirane djevojke bile su na izletu na otok Prvić, s jedrilicom kojom je upravljao Ivan Božikov.

Miss supranational
1/25

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Manekennekadbio
Manekennekadbio
19:12 11.06.2018.

Napokon Prirodna Ljepotica

MA
marko72
18:12 11.06.2018.

Nije bas nesto. I zasto stiklama na plazu? 🙄

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije