Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIHANA BABIJ

Miss Supranational predstavila haljine za svjetski izbor

Miss Supranational
Foto: Promo
1/6
14.11.2018.
u 08:53

Sve tri haljine dizajnirala je Mirsada Jureša. Nacionalna haljina bijele je boje sa zlatnim rubovima, a na prednjem dijelu dominira hrvatski grb u bijelo-zlatnoj boji.

Tihana Babij, aktualna Miss Supranational Hrvatske, predstavila je u Dvercima dvije večernje haljine te nacionalnu haljinu koje će nositi na svjetskom izboru koji će se održati 7. prosinca u Poljskoj.

Sve tri haljine dizajnirala je Mirsada Jureša. Nacionalna haljina bijele je boje sa zlatnim rubovima, a na prednjem dijelu dominira hrvatski grb u bijelo-zlatnoj boji. Pokrivalo za glavu u obliku slavonskih dukata i naušnice s motivima Konavla izradila je Marijana Maya Petrović. 

Ključne riječi

Komentara 6

MA
malisani
14:45 14.11.2018.

Mislim da je ovim političkim aktivistima koji se popularno nazivaju "novinari" problem sve od navedenog - noge na djevojci koja se natječe na izboru ljepote (straaašno, zar ne?!?), hrvatski drevni pleter te šahovnica na prsima. Vjerojatno tuguju na čelu s Dektivom, a u blokiranom HND-u je večeras bdijenje.

SP
Sveti_pećinski
18:30 14.11.2018.

uhhh... ovu bi uništio ko HDZ Hrvatsku...

DU
Deleted user
20:35 14.11.2018.

što je ovo , pa to kao da su dizajnirali Ilčić Ladislav & Markićka !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije