Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostvario odličan rezultat

Mislav je u 'Životu na vagi' izgubio 88,9 kg, a otkriva hoće li operacijom ukloniti višak kože

Život na vagi
Foto: RTL
1/8
22.01.2024.
u 15:00

Nakon završetka showa na društvenoj mreži TikTok mnogi su ga pitali: "Što s viškom kože, hoćeš ići na kakvu operaciju?"

Mislav Vlašić u nedavno završenu sezonu showa "Život na vagi" stigao je s 213,5 kilograma, a na finalnom vaganju je vaga pokazala kako je izgubio 88,9 kilograma, što je rekord emisije! „Nikad nismo imali natjecatelja s više od 200 kilograma koji je napravio ovakav rezultat!“ rekao je ponosno u emisiji trener Edo za Mislava Vlašića koji je izgubio 41,6% tjelesne mase! Nakon završetka showa na društvenoj mreži TikTok mnogi su ga pitali: "Što s viškom kože, hoćeš ići na kakvu operaciju?". 

U videu je Mislav odgovorio na ovo pitanje i rekao: "Pozdrav, da odgovorim na pitanje. Pa zasad ne. Vidjet ću hoće li se išta povući jer se preporučuje da se pričeka barem godinu, preporučeno je i dvije da se pričeka pa ću onda vidjeti. Ako mi bude to stvaralo problem ili nešto, onda ću ići na operaciju sigurno. Osim što je u showu ostvario veliku fizičku transformaciju, dogodila mu se i ljubav s natjecateljicom Silvijom Temšić koja se doselila k njemu u Zagreb nakon završetka showa. 

 

@mislavvlasic Odgovor korisniku @❤️ #fyp #tiktok #znv #znv7 #zivotnavagi #pitanjaiodgovori #visakkoze #operacija ♬ original sound - Mislav Vlasic

 

VEZANI ČLANCI

Ubrzo nakon početka showa su pred televizijskim kamerama priznali da su zajedno, ali nije među njima zaiskrilo na prvo nego su kroz brojna zajednička druženja shvatili da imaju puno toga zajedničkog. Kada je u pitanju njihov odnos pred kamerama sramežljivo su nedavno odgovarali na pitanja o svojoj vezi, ali voditeljica Marijana Batinić uspjela je doznati nekoliko detalja o njihovoj ljubavi koju je pratila cijela Hrvatska i taj dio im je možda i najteže padao što se sve odvija pred kamerama. 

- Mislim da je puno lakše jer smo si potpora, pogotovo kada je teško, sigurno nam je lakše. Zaljubljenost na mene djeluje tako da se otvorim prema drugim ljudima, ljepše mi je u kući. Svaki dan sam sve raspoloženiji i bolje se osjećam - zadovoljno je poručio Mislav. 

- U Mislavu sam pronašla sigurnost i stijenu. Sada je već prošlo neko vrijeme otkako smo krenuli. Odgovara mi ova ljubav, ovo što smo Mislav i ja zajedno. Ne pamtim kada sam se posljednji put ovako osjećala. I sigurno i zaštićeno - rekla je Silvija na početku showa kada su priznali da su par. Mislav je jednako bio sretan što se zaljubio.

- Sa Silvijom mi je prva prava veza i ona je prva prava djevojka. Lakše mi pada sve jer imam takvu osobu u kući. Lakše mi se priviknuti - rekao je tada Mislav. 

VIDEO Tko je starija kći Akija Rahimovskog? Ne voli se pojavljivati u javnosti, baš kao ni njena majka

Komentara 1

Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
15:58 22.01.2024.

Bravo majstore. Kad imaš problem treba se s njim uhvatiti u koštac i riješiti ga. Debljina je problem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije