Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svestrana ljepotica

Misica piše knjigu za koju ju je inspirirala vlastita ljubavna priča

'banic4_nnn_sce_081210'
Foto: ''
1/3
08.12.2010.
u 22:00

Katarina Banić autorica je glazbe i stihova pjesme koju ćemo uskoro imati priliku čuti u eteru radijskih postaja

Predrasude vezane uz misice za aktualnu miss Hrvatske Katarinu Banić jednostavno ne vrijede. Osim što nije mršavica opterećena izgledom, Katarina je svestrana mlada djevojka koja studira strojarstvo, a posljednjih dana upustila se u posve drukčije vode – one glazbene, ali i književničke. 

Uči svirati glasovir

Naime, mlada Triljanka napisala je pjesmu "Nije te vrijedan" te je i sama uglazbila, a potencijalni hit uskoro bi trebao biti objavljen.

– Već dulje pišem pjesme, a kada sam napisala ovu, učinila mi se ritmičnom i pjevnom, pa sam je odlučila i uglazbiti – otkriva nam Katarina, prilično tajnovita kada je tema pjesme u pitanju.

– Reći ću samo da je ljubavna, a inspiraciju sam pronašla u nečemu što mi se događalo u životu i što me iznenadilo. Kada čujete riječi, sve će vam biti jasno – kaže 21-godišnjakinja koju je pisanje te pjesme potaknulo da ode i korak dalje – o istoj temi napisat će i knjigu.

Iako već ima umjetničko ime – Chantal – Katarina će nastupati pod svojim imenom i prezimenom jer je ljudi tako najbolje poznaju.

– Kako se oduvijek bavim nekom umjetnošću, prije sam, naime, dosta crtala, tako sam se potpisivala, ali zaključila sam da bi to ljude samo zbunjivalo – kaže Katarina i dodaje da ju je sada glazba toliko opčinila da kreće i na satove glasovira.

– I mene čudi odakle mi volja za sve to, ali trenutačno mi baš odgovara takav način izražavanja – priznaje 21-godišnjakinja koja jedino pjevačko iskustvo ima u crkvenom zboru.

Pretrpan raspored i svestranost studentice strojarstva odrazili su se i na njezin fizički izgled. Naime, u posljednjih mjesec dana skinula je nekoliko kilograma, no ona time baš nije zadovoljna.

– Kada su me kritizirali da sam bucmasta, to mi uopće nije smetalo, zapravo mi je bilo simpatično, osobito zato što su mi prilazile brojne djevojke i govorile "samo tako, pokaži im kako žena treba izgledati". Zato se sad ne želim nigdje pojavljivati, da ne kažu da sam smršavjela zbog kritika. A istina je da ja zapravo imam takav metabolizam, ljeti se malo udebljam, zimi smršavim, no bez ikakvih dijeta, to se jednostavno dogodi – objasnila nam je Katarina.

Navodi o ocu – neistiniti

A gubitku kilograma pomogla je i prehlada koja je našu misicu posljednjih dana prikovala za krevet. Na sreću, bolje joj je, iako i dalje mora mirovati i skupljati snagu. A oporavak joj je zagorčao jedan dnevni list koji je objavio članak o njezinu ocu Denisu Baniću i navodnim dugovima u kojima se zatekao.

– Ti su navodi potpuno neistiniti i razljutilo me što se njega napalo preko mene i moga imena. To ćemo moja obitelj i ja riješiti na sudu – razočarana je Katarina medijima.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
09:03 09.12.2010.

Još jedna u nizu od glupastih manekenki! Ha ha našla dečka muslimana, nema veze važno da je nogometaš u BiH reprezentaciji! To je prva triljanka koja dovodi muslimana u naš lijepi kraj koji je hrvatski i katolički, stoljećima stenjao pod turskim osvajačima-kojeg simbolizira sinjska alka, kao da joj nije bilo momaka hrvata/katolika. Jadno, tužno.... Očito joj je samo do promocije, kao i njenom ocu.... Pljuc, pljuc...

OB
-obrisani-
09:05 09.12.2010.

Turci su uvijek htjeli naše cure.....mlado meso...katolkinje...koje će mu roditi 5 turčina... Tako je bilo i prije 400 godina, pa tako i sada-povijest se ponavlja...

OB
-obrisani-
09:09 09.12.2010.

Tako će jednog dana cijela Europa postati muslimanska, a Europljani muslimani, koji zadaju mnogo, mnogo glavobolje u cijelome svijetu; SAD, Britaniji, Francuskoj, Njemačkoj....pa tako i naš katolički sinjsko-triljski kraj sa ovakvim svirepim poturicama za šaku ljudinih škuda...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije