Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmara se

Mirta Šurjak na bazenu zaludila pratitelje atraktivnom kombinacijom kojom je istaknula sve atribute

30.06.2021.
u 18:50

Sportska novinarka HRT-a Mirta Šurjak uzela je predah od novinarstva pa trenutno vrijeme provodi u obiteljskoj kući na otoku Hvaru, a kao strastvena nogometna obožavateljica ne propušta utakmice Eura, ali ni priliku da svoje pratitelje počasti fotografijama s odmora.

Mirta Šurjak na malim ekranima uvijek se pojavljuje u zavodljivim kombinacijama, a ništa drugačiji nije ni kada se svijetla reflektora ugase, pa se Mirta voli poigrati atraktivnim kombinacijama koje ističu sve njezine atribute.

Foto: Instagram/ mirta.surjak1

Na posljednjoj fotografiji koju je objavila na svom Instagramu, Splićanka je pozirala u ružičastom kompletu ispred bazena, a pratitelji nisu štedjeli na komplimentima za atraktivnu novinarku. Iako ju u posljednje vrijeme ne viđamo često u javnosti, nedavno je s majkom Nadom bila na eventu povodom rođendana Slobodne Dalmacije. Kao i svakog ljeta Mirta će kombinirati odmor i posao.

Baza će joj biti na Hvaru, a povremeno će posjetiti i okolne otoke. Krajem srpnja se veseli eventualnom gostujućem putovanju u Kazahstan, a sprema se i za Sinjsku alku u sklopu koje godinama radi studijske emisije.

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
13:50 01.07.2021.

Baš dobar bazen.

Avatar Bill Carson
Bill Carson
19:56 30.06.2021.

Uz sve operacije još nije na razini.

Avatar Tombstone
Tombstone
19:25 30.06.2021.

Nije nikoga zaludila odnevnom kombinacijom nego tijelom ispod nje. Tako da su u stvari svi proklinjali te krpice jer su skrivale ono sto zele vidjeti. Neka mrak taritas to isto obuce (dobro ne to isto, par brojeva vece) pa da vidimo koga ce zaluditi kombimacijom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije