Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promocija spota

Miroslav Škoro: Pjevat ću i kada dobijem titulu doktora znanosti

miroslav škoro
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/5
03.04.2013.
u 20:57

Osim što radi na novim pjesmama, Škoro se priprema i za koncerte u Australiji sredinom travnja.

Miroslav Škoro predstavio je suradnicima i prijateljima spot za svoj novi singl "Zašto lažu nam u lice". Nastao je iz jednog kadra, a okuplja ponajbolje hrvatske glumce: Filipa Radoša, Vedrana Mlikotu, Anju Šovagović, Hrvoja Klobučara... Pjesma čiji refren glasi "Zašto lažu nam u lice, plaču naše oranice, zašto kada svane zora moj brat opet u svijet mora" govori o ljudima koji su nakon rata napustili Hrvatsku.

– To je velik problem naše zemlje, a spot nosi snažnu poruku i siguran sam da upravo on daje jačinu samoj pjesmi – kaže Miroslav koji je prvi put organizirao promociju spota. Kaže, sebe na televiziji ne voli vidjeti pa, kada ugleda svoju pjesmu, redovito prebaci program.

Osim što radi na novim pjesmama, Škoro se priprema i za koncerte u Australiji sredinom travnja.

– Održat ću dva koncerta, jedan u Sydneyu, drugi u Melbourneu. Moram priznati da me strah da neću napuniti dvoranu – otkriva pjevač koji u međuvremenu radi i na doktoratu na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.

– Pjevanje je uvijek bilo moj hobi, titula doktora znanosti neće me odvojiti od njega – kaže.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije