Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolega o legendi

Miroslav Škoro: Mišo Kovač može pobijediti apsolutno sve

miso kovac
17.06.2011.
u 18:22

Želim mu da što prije ozdravi i vrati se svojoj vjernoj publici. Uvjeren sam da će uspjeti i ovaj put, rekao je poznati Osječanin o svom kolegi


Tri dana nakon operacije srca za koje mu je ugrađena trostruka premosnica, Mišo Kovač se osjeća dobro, a bolnicu bi, neslužbeno doznajemo, trebao napustiti za deset dana. Pjevačka legenda na Odjel kardiokirurgije KBC-a Zagreb primljen je u ponedjeljak, a operirao ga je doc. Vedran Čorić, koji je Mišu operirao i prije 13 godina kad je pokušao izvršiti samoubojstvo pucajući si u srce.

Borbeni duh

Ozbiljne srčane tegobe počeo je osjećati prije dva mjeseca i za Uskrs je završio na operacijskom stolu kad su mu liječnici ugradnjom dvaju stentova spasili život.

- On je zmaj! Svaki dan mu se sve više divim. Što vam je, pa on još jednom mora napuniti Poljud i zagrebačku Arenu - kazala je za 24sata kći Ivana Kovač koja o očevim zdravstvenim problemima nije nikome govorila pa su i njegovi prijatelji bili šokirani informacijom da je Mišo u bolnici.

– Upravo u Večernjaku čitam članak da je Mišo bio na operaciji. Zbilja nisam znao da ima takvih problema sa zdravljem – rekao je pjevač Miroslav Škoro, koji se uvijek rado odazivao Mišinim pozivima da gostuje na njegovim koncertima. Škoro je uvjeren da će, znajući da Mišo ima borben duh, i iz ove bitke izaći kao pobjednik.

– Želim mu da što prije ozdravi i vrati se svojoj vjernoj publici. On može pobijediti apsolutno sve kada to želi i uopće ne sumnjam da će nam to opet dokazati – poručio je Škoro svom dobrom prijatelju. Zabrinute obožavatelje preko medija smirile su Lidija i Ivana Kovač poručivši da se Mišo dobro oporavlja iako je još umoran od teške operacije.

Rođendan kod kuće

– Mišo godinama ide na redovite kontrole, ali liječnici mu nikad nisu napravili detaljne pretrage srca, što je dovelo do ovakvog ishoda – objasnila je Mišina supruga Lidija. Sedamdeseti rođendan pjevač bi trebao proslaviti 16. srpnja, a njegova je obitelj uvjerena da će se do tada sasvim oporaviti kako bi mogli proslaviti tu okruglu rođendansku brojku.

Ključne riječi

Komentara 3

FE
Felicijen
23:00 17.06.2011.

Ako je Mišu uspio pobijediti nas s imalo sluha, onda će pobijediti i sve bolesti koje mu prijete. Želim mu zdravlje i oprez s pjevanjem....

DK
dkatica2
06:59 18.06.2011.

to je već malo ulizivački od škore

PE
pero63
08:42 18.06.2011.

pozelite srecu covjeku srecu i oporavak a svoje bolesne i cinicne komentare dijelite svojoj okolini ako vas netko slusa a mozda za to nemate mudaaaaaaaaaaaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije