Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NERAZDVOJNI TIM

Mirna Zidarić objavom zbunila pratitelje pa se ispravila: 'Napuštaš obiteljski dom zbog mlađe i ljepše'

Predstava
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
1/9
04.05.2021.
u 18:51

'Ne tako davno... (ajde dobro na ovoj se fotografiji vidi da je davno, ali samo pažljivom promatraču) bili smo nerazdvojni tim koji je prolazio sve dobre i loše dane, a sada napuštaš obiteljski dom zbog mlađe i ljepše". Nakon toga je i objasnila: "Na sina mislim...

Sportska novinarka HRT-a Mirna Zidarić objavila je na Instagramu obiteljsku fotografiju, čiji je opis malo zbunio njene pratitelje. Na fotografiji staroj dvadesetak godina Mirna je sa suprugom i sinom, a uz nju je napisala: 

'Ne tako davno... (ajde dobro na ovoj se fotografiji vidi da je davno, ali samo pažljivom promatraču) bili smo nerazdvojni tim koji je prolazio sve dobre i loše dane, a sada napuštaš obiteljski dom zbog mlađe i ljepše". 

Nakon toga je i objasnila: "Na sina mislim... Hvala Dudo Šimenc što si mi baš danas proslijedio ovu dragu uspomenu i pogodio me u krhko majčinsko srdašce."

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Mirna Zidarić u braku je sa zagrebačkim arhitektom Zoranom Zidarićem od 1994. godine, nakon dvije godine veze. Par se upoznao 1992. u Barceloni na Olimpijskim igrama, a u braku su dobili dvojicu sinova, 25-godišnjeg Bornu i 20-godišnjeg Marina.
Mirna je lani proslavila 50. rođendan, pa se tom prilikom osvrnula i na starenje. Naime, progovorila je o temama koje muče mnoge žene, a tiču se estetskih korekcija kojima se neke podvrgavaju kako bi zadržale mladenački izgled.

''Kad imaš 50, najlakše je skinut’ se gol i svi će pričati o tebi, ali ne i o onome čime se baviš, iako to možda čak i dobro radiš... ali to je već toliko boring, pune su automehaničarske radionice takvih, k tome i još mnogo mlađih pa hajdemo dalje... Malo je skuplje i bolnije upucati filere, botokse i pribjeći magičnim čudima estetske kirurgije i opet će svi pričati o tebi, ne zato što si predivna i možebitno dobro radiš svoj posao, već jer od skamenjenog čela pa prema dolje baš svaki kompleks biva vidljiv iako ti je doktor kazao da će splasnuti, no kad splasne, opet si kod njega jer nema nazad draga, a još ako si glumica s A liste pisat će se kolumne, užarit će se tipkovnice, bogobojazna sljedba obračunavat će se s kritičarima epohalnim argumentima – pa i vi ste prije 30 godina izgledali drugkčije. No s*** Sherlock'', započela je Zidarić objavu i nastavila: 

''Najteže je ipak reći NE, a ako si već afirmirana zapravo je to najvažnije i ima smisla, ako ne zbog tebe, onda zbog onih koje dolaze, da ne robuju, već da budu svoje, posebne, jedinstvene. Ponekad nije lako biti sretan u svojoj koži, ali je još jezivije biti zarobljen u tijelu ‘lutke iz Name na Kvatriću’ koja od 1991. ima isti facijalni izraz, samo joj vlasulje i ‘bajkovite’ kapute mijenjaju, a malene djevojčice čeznutljivim pogledom u izlog maštaju o sreći koja se krije iza privida ljepote. Više bi te cijenila da si pokazala snagu uma, promišljanja i propitivanja te ostala divna kakvom si osvojila svijet, a sada si tek jedna nesigurna i kompleksa prepuna žena u strahu od starosti, a mogla si biti iskonska diva.''

VIDEO: Vinko Ćemeraš bio je gost Večernjakove desetke

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
20:19 07.05.2021.

Neka joj netko kaže da joj trifrtaljke i štikle baš ne leže!

IM
imamohrvatsku
17:55 05.05.2021.

Pametna si jako. Čudo jedno. Facta, non verba! Jedino što joj priznam je da je bila zgodna i to je sve.

XP
Xpw
23:42 04.05.2021.

Mirna, POBOGU, SKINI nam se s one stvari! Toliko si "lijepa i važna"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije