Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
voditeljica

Mirna Maras pratiteljima otkrila čime ju je suprug osvojio: 'Pazi na te male, a važne detalje'

Foto: Krasnodar Peršun/HRT
1/16
27.01.2022.
u 19:30

„Jako puno je ovakvih i sličnih pitanja, ali nažalost ne stignem na sve odgovoriti“, rekla je te se ispričala pratiteljima, a potom odgovorila.

Televizijska voditeljica Mirna Maras Batinić (42) na svojem je Instagram profilu odgovarala na pitanja svojih pratitelja. Jedna od tema koja ih je zanimala je i čime ju je suprug, inženjer Željko Batinić osvojio. 

„Jako puno je ovakvih i sličnih pitanja, ali nažalost ne stignem na sve odgovoriti“, rekla je te se ispričala pratiteljima. „Nježan, pažljiv, dobar, pazi na te neke male, a važne detalje… Ma divan i osvojio me za tren“, opisala je Mirna te objavila jednu njihovu zajedničku fotografiju.

Foto: Instagram screenshot
Voditeljica je još odgovarala na pitanja o svom poslu, njezi kože, kilogramima i obitelji. Jedno od pitanja koje je zanimalo njezine pratitelje je i kako je s bivšim suprugom Marijom Valentićem uspjela održati korektne odnose. „Lako, misliti samo na dijete i njegovu dobrobit i to je to. Mjesta za svakojaka ega tu ne smije biti“, odgovorila je. 

Podsjetimo, Mirna i suprug Željko vjenčali su se 2016. godine u tajnosti te imaju kćer Meri. Mirna iz braka s Valentićem, koji je okončan 2013. godine, ima sina Niku.  

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glazbenik godine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije