Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi početak

Mirna Berend iskreno: Bilo je toliko bolno da sam tada rekla da se više nikada neću vratiti

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
19.07.2020.
u 21:00

Kada je 1995. godine došla pred svoju kuću u Petrinju tamo je bilo samo pročelje kuće i više od 20 godina nije dolazila u svoj grad, ali sada se na nagovor prijateljice preselila u Petrinju i kaže kako je ovo najsretnije razdoblje njezinog života.

Bivša HRT-ova voditeljica Mirna Berend nakon povlačenja s malih ekrana svoju kreativnost usmjerila je na izradu nakita i prirodne kozmetika, a sada je s prijateljicom Martina Štefanić pokrenula i novi posao - zajedno dizajniraju šešire koje žene obožavaju. Martina je Mirnina prijateljica iz Petrinje s kojom je zajedno išla u školu, a kasnije su im se nakon završetka škole i zbog rata, putevi razišli. Martina se prijavila u vojsku, a Mirna je tada bila izvjestiteljica i 1995. ušla je u svoju oslobođenu Petrinju i zatekla je samo pročelje svog doma i drvo koje je raslo u dvorištu.

1/7

- Bilo je to toliko bolno da sam tada rekla da se više nikada neću ovdje vratiti i doista nikada više autom nisam krenula prema ovom kraju - rekla je Mirna u razgovoru za RTL Exkluziv. Nakon 20 godina na nagovor svoje prijateljice Martine vratila se u Petrinju i bivša voditeljica kaže kako nikada u životu nije bila sretnija nego sada. - Na dan svog 54. rođendana sam pomislila i tvrdim kako nikada u životu nisam bila sretnija i ja znam da to može zvučati kao floskula i da mlade žene djevojke i bilo tko tko ovo gleda može pomisliti dok je bila popularna, nosila najljepše haljine i radila svoj posao na televiziji tada je bila najsretnija. Ne! Sad sam najsretnija - tvrdi Mirna. Pričala je i o tome kako je postala solarna učiteljica zahvaljujući Knjizi Znanja te sada podučava druge.

- Ja više nisam žena ovoga svijeta, meni je ovaj svijet dao sve ljepote i ružnoće koje je mogao, ja od ovog svijeta ne tražim ništa ja sada služim čovjeku i čovječanstvu kao solarna učiteljica, ja sam sluga. Ne bih dalje ulazila u to, ali to duhovno znanje i rad na toj knjizi koji traje kod mene osam godina donijela je potpunu promjenu načina na koji gledam svijet i sebe - veli.

Pogledajte gdje su i što danas rade nekada poznate tv voditeljice i urednice

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
21:38 19.07.2020.

Lijepa žena,nekako mi je krivo da karijera nije otišla medijskim putem. Ako ste sretni,bravo! 😉

Avatar lola lola
lola lola
01:49 20.07.2020.

Meni je ona oduvijek bila bas simpa I drago mi je da napreduje u zivotu I da radi ono sto ju cini sretnom.

Avatar patkovic
patkovic
00:07 21.07.2020.

ima dobar bariton glas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije