Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjedni zadatak

Mirjana postala kraljica Big Brother kuće!

big brother
Foto: Screenshot RTL
1/7
10.10.2015.
u 16:27

Big Brother 'okitio' kući Mirjaninim slikama, a ona se posvađala sa Zoricom

Da su tenzije između Zorice i Mirjane velike, zna se od njenog naknadnog ulaska u kuću,  međutim, sada stvari izmiču kontroli!

Nakon jučerašnje live emisije, stanari nisu ni očekivali što će ih ujutro dočekati. Big Brother je po čitavoj kući zalijepio Mirjanine slike, izvjesio zastave s njezinim likom, te čak postavio njezinu bistu u dvorište. Svima je, od samoga početka postalo jasno da će ovaj tjedni zadatak biti u njenom tonu. Ona će ovaj tjedan biti kraljica, s 'punom opremom', a ostali stanari će biti njezini podanici. Morat će izvršavati njene zapovijedi, a ona će odlučivati o svim odlukama u Kući.

Zorici i Mirjani nije potrebno puno da upadnu u svađu, pa su se tako jutros „zakačile“ oko dvorišnih vrata. Zorica je željela da ona budu otvorena kako bi ustajali zrak izašao van, a Mirjana ih je stalno zatvarala jer joj je bilo hladno. Svađa je eskalirala vrijeđanjem,a situaciju je smirio Big Brother tako što je Zoricu pozvao da mu se pridruži u ispovjedaonici.

Tjedni zadatak tek je na samom početku, a 'tempirana bomba' Zorica, otkucava posljednje sekunde.

Kako će se situacija razvijati ne propustite pogledati sutra u dvostrukom izdanju Big Brothera od 20 sati! 

 
Stigle su i prve naredbe!

Stigle su i prve naredbe! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 10. listopad 2015

>>Iz Big Brother kuće ispala Vesna: Goran će uvijek ostati moj prijatelj!

>>Barbara: Ervin me ne zanima, zaljubljena sam u drugoga

Komentara 3

LA
LANA555
21:53 10.10.2015.

Tu muskobanjastu Zoricu bi isti cas stjerala van.Svazalica.naj pametnija naj bolja misli da je.Ona voli samo sebe j voli ogovarati.Mudra lisica .

LA
LANA555
21:54 10.10.2015.

Cura otkacena bar joj se nasmijes.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije