Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Mirjana Majurec: Rasprodajem vjeru u sustav socijalnih službi

Glumica se godinama bori s karcinomom, a nedavno je slomila i ruku i sedam dana je čekala dolazak patronažne sestre...
03. prosinca 2019. u 08:00 26 komentara 11379 prikaza
Foto: Facebook
Pogledajte galeriju 1/6

Glumica Mirjana Majurec bori se s karcinomom te je jučer primila sedmu kemoterapiju, a uz sve to slomila je desnu ruku.

ŽIVOTNE DRAME Teška bolest im se vratila, no oni ne gube nadu u oporavak

– Crni petak, sedam dana čekam da mi dođe pomoć u kući ili patronažna ili netko tko je zadužen za same i bolesne i slomljene ruke. Rasprodajem vjeru u sustav socijalnih službi – napisala je glumica na svojoj Facebook-stranici.

Za pomoć su se odmah javili njezini brojni prijatelji i sami u nevjerici što joj nitko od nadležnih službi sedam dana nije došao pružiti pomoć. Kako bi ojačala za kemoterapiju koju prima, Mirjana je primila infuziju u nedjelju, a trpjela je i veliku bol nakon što su joj u Traumi namještali slomljenu ruku bez ikakve anestezije.

najteži dani Potresnom fotografijom glumica otkrila da se i dalje bori protiv raka: 'Sve vas volim'

– Dragi FB prijatelji, hvala na brizi. Infuzije ste valjda svi primali. One postoje da vas ojačaju, a ja želim sutra primiti sedmu kemoterapiju. Rasturila me giljotinska bol od rastezanja na živo u Traumi. Naša Ivana Kalođera iz Nisi sama – ideš s nama misli na mene i sve je O. K. Svako zlo za neko dobro. Upoznala sam dragu medicinsku sestru koja će mi za podnošljivu naknadu dolaziti kad može. Divna osoba. Za operaciju ruke nemam novca, a kontrola mi je u utorak u 14 sati u traumi. Uživajte u prvoj nedjelji došašća za mene. Nemam punjač, ali imam vas – napisala im je Mirjana.

 

 

Ne predaje se Mirjana Majurec: Bolest se vratila i čeka me borba na život ili smrt

Mirjanina prva borba za zdravlje počela je 2010. godine kada joj je dijagnosticiran karcinom dojke. Prije dvije godine pojavile su joj se metastaze s kojima se uspješno izborila, ali u ljeto prošle godine počela je novu bitku za zdravlje. – Ja sam lavica i opet ću pobijediti – rekla je Mirjana lani i mi joj želimo puno sreće na putu do ozdravljenja.

Proveli smo jedan radni dan u adventskoj kućici
Nema predaje
Proveli smo jedan radni dan u adventskoj kućici: Radila sam kao BioManijak