Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fotografija na Instagramu

Mirela Srna poručila huliganima: Darijo to nije zaslužio, sramite se!

Srna
Instagram
18.06.2016.
u 23:05

Na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju supruga Darija koji je tijekom intoniranja himne plakao.

Nerede na utakmici između Hrvatske i Češke na Euru komentirala je i Mirela Forić Srna. Ona je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju supruga Darija koji je tijekom intoniranja himne plakao zbog nedavne smrti oca Uzeira. Srnina supruga uz fotografiju još je napisala 'ovaj čovjek to nije zaslužio' te huliganima jasno poručila: Sramite se!

Njezina objava prikupila je 8500 lajkova korisnika te 350 komentara, među kojima je bio i onaj pjevačice Nine Badrić:

- Ponosim se tvojim suprugom vrhunskim sportašem i velikim čovjekom. Ja znam kako je izgubiti oca i stati pred publiku. Poštovanje i naklon do poda kapetanu i njegovom timu a svi ovi "srce hrvatsko" koji su ovim činom pljunuli na sve.. pljunuli su na sebe #respectdonebainazad.

>>Identificirali smo 25 huligana! Francuzi su ih unatoč našim upozorenjima pustili na stadion

>>Srnine suze za pokojnog oca

 

Sramite se❗️💔

Fotografiju objavljuje Mirela Foric (@mirelaforic)

Komentara 47

DE
derin
23:22 18.06.2016.

Je li Blago Zadro i ostali goloruki junaci iz Vukovara, Josip Jovic i ostali mladići i djevojke branili ovu domovinu da bi par jadnika pljunuli po svemu!? Misliš da si faca!? Ti si jadnik, koji ce biti obilježen kao nacionalni izdajnik, od kojeg ce sutra svi bježati, koji rusis vlastitu domovinu. Vise nikad ne uživajte u usta sveto ime Vukovar, jer oni su bili heroji, a vi ste ljudski jad.

DZ
Dzigibau
23:36 18.06.2016.

Hocemo imena i prezimena javno da se objave. Da se javno blati njihova imena ibda ih bude sramzijeti i hodati lijepom nasom. Veliki pozdra svim pravim navijacima.

Avatar Trpimir
Trpimir
00:02 19.06.2016.

Do nedavo ste ovakve uvijek zvali "navijacima", sada su postali kao "huligani", kada cete napokon imati petlje reci istinu i nazvati ih teroristima u sluzbi neprijatelja i izdajica Hrvatske(koji imaju ime koje svi znamo a imaju i imena i prezimena takodjer dobro poznata hrvatskoj javnosti)???!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije