Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za vrijeme sviranja himne

Srnine suze za pokojnog oca

Srna suze
Foto: Reuters
1/7
17.06.2016.
u 18:03

U utorak mu je u Metkoviću pokopan otac Uzeir uz kojeg je bio iznimno vezan, a danas je bio u prvih 11 gdje je Hrvatsku poveo u dvoboj protiv Češke

Bio je ovo emotivan tjedan za kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Darija Srnu. U utorak mu je u Metkoviću pokopan otac Uzeir uz kojeg je bio iznimno vezan, a danas je u prvih 11 i tako Hrvatsku poveo u dvoboj protiv Češke.

Darijo je zato tijekom sviranja himne pustio suze i treba mu odati počast zbog hrabrosti koju je pokazao igrajući tako brzo nakon očeve smrti.

>>UŽIVO Hrvatska je bolje otvorila utakmicu, dominira protiv Češke

>>Naši navijači odjenuli francusku policajku u hrvatska obilježja

>>Evo što je časna sestra Marija kazala kako pobijediti Češku

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Trpimir
Trpimir
18:24 17.06.2016.

Ne mozes to gledati da ti suza ne potekne.. Respect!

KO
kodamesepita
18:47 17.06.2016.

istina , svi smo mi nečija djeca ... svi znamo kako srce boli kada je nešto kod kuće s roditeljima kako ne treba a mi smo daleko ..

NE
nepenthe
18:53 17.06.2016.

Moram priznati da su i meni oči zasuzile kad sam ga vidio koliko se trudio zadržati suze...svaka ti čast Darijo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije