Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpuno iskreno

Minea: 'Htjela sam biti teta u vrtiću. Nisam maštala da ću postati pjevačica'

Minea
Foto: Denis Butorac
1/4
09.06.2019.
u 21:30

Vesela pjevačica i voditeljsko lice In Magazina Renata Minea Končić otkrila nam je listu stvari bez koje ne može zamisliti svoj život.

Pjevačica i televizijska voditeljica Renata Minea Končić otkrila je za Večernji bez čega ne može zamislit svoj život.

1. OBITELJ ... najvažnije osobe u mom životu , moja podrška i oslonac u svakom pogledu.

2. PRIJATELJI ...kažu da si bogat onoliko koliko imaš iskrenih prijatelja. Smatram se po tom pitanju zaista bogatom osobom. Moja prijateljstva sežu još iz osnovnoškolskih klupa i rane mladosti. Naravno, u život su mi kroz godine „ušli“ i neki novi ljudi, prijatelji na koje mogu računati i koji znaju da sam ja uvijek tu za njih. Iskreno , svaki dan pomislim na te moje drage ljude i sretna sam što ih imam u životu!

3. FANOVI... od samih početaka glazbene karijere imala sam nevjerojatnu podršku svojih fanova, od kojih me većina i dan danas podržava. Zahvalna sam im na povjerenju i svoj ljubavi koju mi pružaju sve ove godine te zaista smatram da bez njih svo moje postignuće i trud ne bi imali smisla !

4. IN MAGAZIN ... od kada sam postala dio ove vrijedne i vesele ekipe, ne mogu zamisliti dan bez svojih obaveza na Novoj tv. Prilika koja mi je pružena, nešto je što neizmjerno cijenim i veselim se svakom novom projektu, prilogu, ali s jednakim veseljem i voditeljskoj ulozi u IN magazinu koju dijelim sa svojom kolegicom Miom.

5. GLAZBA... s njom se budim i idem spavati, doslovno. Od malih nogu igrala je veliku ulogu u mom životu, ljubav sam naslijedila od majke Milke i djeda Milana koji su čitav život bili u glazbenim vodama. Moram priznati da nikada nisam maštala da ću postati pjevačica, moja želja je bila postati teta u vrtiću, no sve se odigralo spontano i preko noći te sam završila pod „svjetlima reflektora“ niti se ne nadajući. Obožavam taj osjećaj na koncertima kada sa bendom i publikom pjevam i „punim“ se tom pozitivnom vibrom i energijom.

6. MOBITEL... nužno zlo!!! Na žalost, davno su prošla vremena kad se moglo i znalo funkcionirati bez mobitela, interneta i svih danas dostupnih elektroničkih naprava. No kao i svi u današnje vrijeme, ne mogu funkcionirati bez njega te mi se skoro cijeli život svodi na tu malu napravicu.

7. AUTOMOBIL... u šali znam reći da ja živim u autu. Obožavam svoj autić i ekipu Auto Maritee smatram svojom drugom obitelji. Naša suradnja traje već godinama i bitan su dio mog života.

8. VJEŽBANJE... s godinama sam shvatila da bez vježbe nema dobrog izgleda, i nisam sretna zbog toga jer mi se ponekad zaista neda voditi brigu o tome. No, trudim se da mi vježbanje i rekreacija postanu dio svakodnevnih obaveza. Prije par mjeseci prvi puta sam se upustila u avanturu zvanu boks i uz pomoć trenera Saše , moram priznati , zavoljela sam taj princip vježbanja.

9. KINO/KAZALIŠTE/TV... način opuštanja i razonoda. Nema mi draže nego se na kraju napornog dana uvaliti ispred telke ili otići u kazalište na dobru predstavu. Vikendom volim otići u kino i (naravno uz kokice) pogledati neku dobru komediju ...

10. NJEGA TIJELA... pod time smatram brigu oko kose, lica i tijela. Od malena sam prisvojila higijenske navike i podigla ih na vrlo visoku ljestvicu. Po tom pitanju nema kompromisa i opuštanja i uvijek posvećujem dosta vremena njezi tijela.

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar scarfacce
scarfacce
22:02 09.06.2019.

pa i nisi pjevačica😂😂

Avatar Asterix
Asterix
22:33 09.06.2019.

Na slici br.1 suzili joj vilice na ostalima nisu. O ostalim pretjerivanjima s fotoshopom suvišno je i govoriti.

GR
grodar
22:14 09.06.2019.

fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije